Opel Tigra

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • acatramvaj
    CBC Član
    • 07.07.2009
    • 83
    • Cuprija

Opel Tigra

Odjednom je brestala da radi kazaljka za pokazivanje brzine. Sta moze da bude problem. Auto je Opel Tigra 1.4 '96 god.
    Taman kupim auto i mislim to je to, a on mi posle dve godine dosadi pa mu odma nesto fali i menjaj.
  • acatramvaj
    CBC Član
    • 07.07.2009
    • 83
    • Cuprija

Re: Opel Tigra

A da napomenem da se i kilometraza ne menja.
    Taman kupim auto i mislim to je to, a on mi posle dve godine dosadi pa mu odma nesto fali i menjaj.

Comment

• comi 1342
      Moderator
      • 28.09.2005
      • 1126
      • NS
      • Giulietta ,PUG 106,

Ako ima sajlu, pukla ti sajla od brzinomera, ako nema sajlu onda ti crk'o davač u menjaču ili izgubio kontakt.
      "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
      "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• Che Che
        CBC Početnik
        • 15.11.2009
        • 5
        • Bg

Crkla ti je sajla, imao sam isti problem. Fora je sto kompjuter onda hoce da ugasi motor jer nema informacije o brzini, upali ti se samo CheckEngine (zuta lampica dole) i gasi se na leru. Ne brini nista, samo zameni sajlu. Neces je nigde naci kao rezervni deo, ali za 30min ce ti je napraviti svako ko pravi sajle, da ne reklamiram ja sam to negde u zemunu uradio. Jedino sto momci nisu pazili pa je pukla plastika preko cajgera dok su vracali nazad.. naravno kao javice se da mi daju novu.... naravno...

Comment

Working...
        X