Poz . Imam strasan problem . Cuje mi se da svira neka sirenica u instrument tabli u toku voznje i ponekad se na kratko ukljuci na leru. To me jako nervira u toku voznje jer proizvodi jeko neprijatan i netrpeljiv zvuk . Nemam uopste predstavu sta bi to moglo da bude! Ne pali se nikakva lampica a cuje se ta sirenica. Zna lineko na sta ta sirenica upozorava i kako da resim taj problem? Zna li neko sta bi to moglo da bude?
golf I 1.3 GX - cesto se cuje sirenica u instrument tabli
Collapse
X
-
Re: golf I 1.3 GX - cesto se cuje sirenica u instrument tabli
Dule majstore, "ta" uljna pumpa nema veze sa zupcastim..ukopcana je na radilicu direktno.
mada nisam znao da golf 1 ima zvucno upozorenje za pritisak ulja... imao ga svojevremeno, bas 1.3 , i imao je samo lampicu.http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off
Comment
-
-
Meni je jako cudno sto se dok mi svira ta sirenica ne pali ni jedna lampica . Moguce da je pregorela. Ja sam mislio da je uljna pumpa povezana sa zupcastim kajsom . Nista sad cu za neki dan da odem do servisa da je promenim i filter i ulje koje sam skoro zamenio al kad menjam filter da zamenim i ulje .
Comment
-
-
Bio svojeveremeno kod mene na poslu jedan golf, cula se ta "sirenica" nekoliko puta i nakon toga, radjena je generalna....Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Izgleda da mu ne gine generalka , slaba mu je i kompresija mnogo duva na iberlauh ...... Alai to je prilicno star auto i generalka uopste ne bi bila isplativa . Oteracu ga do majstora da vidi moze li sta da se uradi , ako ne onda vozi dok ne crkne i kupi novi auto . Nov auto sam planirao za dve godine , al videcemo sta ce biti . Mozda budem morao i pre da ga menjam.
Comment
-
Comment