U pitanju je sele speed menjac, problem se javlja kod prvog ubacivanja u brzinu, odnosno starta(tesko ukopca brzinu).
Ima li nekoga ko je imao slican problem?
Kad stanem,recimo na semafor, on izbaci sam na ler. A ponekad kad treba da ubaci u rikverc iz menjaca se cuje neki zvuk kao da je nesto od seta kvacila razvaljeno.
ako izbacuje na ler na semaforu, najverovatnije je problem do pritiska u sistemu.
da li se desava odmah kad upalis hladan auto , ili samo posle nekog vremena kad se sve ugreje ?
probaj sa fiatecuscan-om da ispratis parametre selespeeda, posebno pritisak u hidraulicnom krugu.program je free i radi sa klasicnim kkl ili elm intefejsom.
Mislim da ti nije bilo to neophodno, ja sam imao i gore probleme od tih tvojih i samo sam ocistio kabl od selespeed-a kontakt spejom, i sve radi vec mesec dana savrseno, a mislio sam da se raspao kakve mije probleme pravio...
pozdrav svima, imam abartha i u zadnje vreme imam problema sa menjacem. pokazuje mi gresku na automaskom modu ( po gotovu kad je hladan) i izbaci na ler. izgasim auto i sacekam par sekundi, opet startujem prebacim na manuelni i on radi. nakon toga prebacim na automatski i radi bez problem. sta moze da me zeza i sta da radim i cemu da se nadam
Comment