Pre par dana sam pazario doticnog forda od poznatog lika, oterali ga kod majstora ispregledali ga i jedino sto je imao falinku je to sto se na dijagnostiku pojavljuje greska u kablovima za svecice. Uvece mi se upalila lampica za chek engine zovem lika i kaze da se i njemu to desavalo da se upali i ugasi i da je zbog kablova. Danas sam kupio kablove nisam mogao da cekam ponedeljak pa da idem kod majstora, i zamenio ih kao i svecice koje su bile katastrofa! I nista i dalje isto radi i dalje gori lampica, neznam sta je u pitanju mada majstor koji mi je gledao auto je rekao, kablovi, svecice ili u krajnjem slucaju prljave dizne. Ostaju mi jos samo prljave dizne i nadam se da ce na tome i ostati, nadam se? Sta vi mislite sta mi moglo biti? Inace da dodam da i pored loseg primanje gasa skala za brzini kao da skace unapred u smislu dajem gas a skala ide 30,40 pa odjednom 70 pa se vrati na normali i tako. Nadam se brzim odgovorima u krajnjem slucaju idem sutra kod majstora pa vam javljam sta je bilo, pozdrav svima.
ford focus 1.6b lose prima gas?
Collapse
X
Comment