ford focus 1.6b lose prima gas?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • francez27
    CBC Član
    • 28.09.2009
    • 40
    • Nis

ford focus 1.6b lose prima gas?

Pre par dana sam pazario doticnog forda od poznatog lika, oterali ga kod majstora ispregledali ga i jedino sto je imao falinku je to sto se na dijagnostiku pojavljuje greska u kablovima za svecice. Uvece mi se upalila lampica za chek engine zovem lika i kaze da se i njemu to desavalo da se upali i ugasi i da je zbog kablova. Danas sam kupio kablove nisam mogao da cekam ponedeljak pa da idem kod majstora, i zamenio ih kao i svecice koje su bile katastrofa! I nista i dalje isto radi i dalje gori lampica, neznam sta je u pitanju mada majstor koji mi je gledao auto je rekao, kablovi, svecice ili u krajnjem slucaju prljave dizne. Ostaju mi jos samo prljave dizne i nadam se da ce na tome i ostati, nadam se? Sta vi mislite sta mi moglo biti? Inace da dodam da i pored loseg primanje gasa skala za brzini kao da skace unapred u smislu dajem gas a skala ide 30,40 pa odjednom 70 pa se vrati na normali i tako. Nadam se brzim odgovorima u krajnjem slucaju idem sutra kod majstora pa vam javljam sta je bilo, pozdrav svima.
  • Vidan KV
    CBC Senator XXL
    • 24.10.2007
    • 432
    • Kraljevo
    • vozim onaj koji trenutno ima više goriva

Re: ford focus 1.6b lose prima gas?

Godište i oznaka motora?.....oznaka greške koju je dijagnostika očitala?....koliko se sećam ne postoji greška koja direktno naznačava da "su crkli kablovi"....pozzz!

Comment

• DRAGANFORD
      Banovan
      • 18.02.2009
      • 103
      • beograd

Prekid varnice p0300,p0301.p0302,p0303,p0304 .Uzrok neispravna bobina,kablovi,svecice ili dizne inace kod forda ucestala pojava.Pogledati keramiku svecica ako je ispucala obavezno prati dizne.Zbog prljavih dizni cesto crkavaju svecice.Pozdrav dragan ford

Comment

• BANEKS
        CBC Član
        • 14.09.2010
        • 13
        • BATAJNICA

Jel ti zaj ford ima plin ?

Comment

Working...
        X