Elem, trebala bi mi kompletna dijagnostika i zamena ulja u menjacu, diskova, dizni, ciscenje sistema za direktno ubrizgavanje i verovatno jos nesto. Pa me zanima da li imate iskustva sa ovlascenim suzuki servisima i gde je najbolje otici?
Suzuki Baleno glx, '97, 1.6L benzinac, 16v, 72kw, servis
Collapse
X
-
Re: Suzuki Baleno glx, '97, 1.6L benzinac, 16v, 72kw, servis
imas auto art,oni su ti na auto putu za Zagreb 24e,kod ikarbusa,316-5888 i 063/315-041,ne mogu da kazem da su odlicni ali u katastrofalnoj ponudi suzuki servisa su dobri i povoljni sa cenama,narocito prema sumaru,a musa je prica za sebe,kod njega mozes da prodjes dobro a mozes i kao bos po trnju,radi poredjenja obicna dijagnostika je kod muse 2000,u sumaru 2200 a ja je placam 1000,kako si zadovoljan sa balenom,ja imam ignisa i nisam bas me zeza,pre sam imao hondu i cini mi se da je za klasu bolja od suzukija,pozzzzz
Comment
-
-
Forma na NBG ti je povoljna i ok su, oni rade sve japance i korejance. Imaju svoj sajt pa se informisi http://www.formaac.com/index.htmlBeast From The East
Comment
-
-
Originally posted by nixa_1809imas auto art,oni su ti na auto putu za Zagreb 24e,kod ikarbusa,316-5888 i 063/315-041,ne mogu da kazem da su odlicni ali u katastrofalnoj ponudi suzuki servisa su dobri i povoljni sa cenama,narocito prema sumaru,a musa je prica za sebe,kod njega mozes da prodjes dobro a mozes i kao bos po trnju,radi poredjenja obicna dijagnostika je kod muse 2000,u sumaru 2200 a ja je placam 1000,kako si zadovoljan sa balenom,ja imam ignisa i nisam bas me zeza,pre sam imao hondu i cini mi se da je za klasu bolja od suzukija,pozzzzz
da kucnem u drvo za sada sam zadovoljan, al videcemo kako cu proci na servisu...hvala na informacijama, zvacu telefonom euro sumar, auto art i formu, pa cu videti gde cu otici
Comment
-
Comment