alati za zupcenje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bozam
    CBC Član
    • 12.09.2005
    • 39
    • NS

alati za zupcenje

Hteo bih jednom prijatelju da ucinim uslugu i sakupim sto vise informacija u vezi specijalnih alata za zupcenje za Fiat, Lanciu, Alfu gde ih nabaviti?, koje su cene?... Naravno evo mail-a kako nikog ne bi reklamirali: momcilovic3m@yahoo.com
  • Uros Piperski
    CBC Senator XXL
    • 31.01.2005
    • 2978
    • Beograd

Za koje motore? Sta podrazumevas pod alatima za zupcenje? Ja nemam problema sa par alatki koje sam napravio.

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• bozam
      CBC Član
      • 12.09.2005
      • 39
      • NS

uh. sad si me bas zatekao, hmm... sta se podrazumeva? mislio sam da ce biti dovoljno jasno kad napomenem zupcenje ali posto se stvarno nerazumem a samo prenosim informaciju tj. samo cinim uslugu prijatelju neumem da ti odgovorim. Nego ako bi hteo da mi posaljes neke fotke tih tvojih alata ili mi reci sta da pitam drugara da bi mogao da mi odgovoris.

Comment

• Uros Piperski
        CBC Senator XXL
        • 31.01.2005
        • 2978
        • Beograd

Vidi, ja uvek zupcim putem pokusaja i greske. Probam auto nekoliko puta sa nekoliko razlicitih zupcenja i vidim sta cu da zadrzim. To uglavnom zat osto nemam nikakve podatke o bregastim koje koristim (polovne) a mrzi me da napravim aparaturu za merenje brega (a nisam nasao ni komparater sa hodom od 15mm).
        Dakle, jedino sto mi treba za zupcenje je drzac za remenicu kako bih odvrnuo sraf sa bregaste i "viljuska" za pomeranje spanera. REmenicu drzim starim kaisem koji fiksiram jednom stegom, a ono za spaner sam napravio, prosto je.

Bilo bi dobro da ti drug nabroji sta sve sadrzi taj set koji on trazi.

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• Delkan
          CBC Senator XXL
          • 14.06.2005
          • 829
          • 60 km From BG,West

Taj set za zupcenje je prilicno velik,kod nas moze da se nabavi i poprilicno je skup-oko 1000 evrica.Radi ih jedna firma iz Banovaca...
          Mogu i posebno da se kupe neki delovi seta(za Fiat 1.6 16v na pr.),to je valjda bilo oko 70-80 evra.

Comment

• Delkan
            CBC Senator XXL
            • 14.06.2005
            • 829
            • 60 km From BG,West

4M
            Novi Banovci
            Zemunska 69
            022/342-422
            022/342-711

Ceo komplet za Fiat,Alfa,Lancia motore - 990 evra.

Comment

• Uros Piperski
              CBC Senator XXL
              • 31.01.2005
              • 2978
              • Beograd

Sta je sve u kompletu?

Comment

• Delkan
                CBC Senator XXL
                • 14.06.2005
                • 829
                • 60 km From BG,West

Alati koji se montiraju sa zadnje strane brege,alati koji se montiraju na mesto polutki od bregaste a profilisani su pa nalezu tacno na breg,alati za dotezanje spanera,za blokadu zamajca,za dovodjenje klipa u GMT(mislim da daju i komparator),itd...Uglavnom,komplet pokriva (da li) sve motore u Fiat,Alfa,Lancia modelima.

Comment

• bozam
                  CBC Član
                  • 12.09.2005
                  • 39
                  • NS

Problem resen, drugar nasao alate u Italiji...
                  pozdrav svima

Comment

• Delkan
                    CBC Senator XXL
                    • 14.06.2005
                    • 829
                    • 60 km From BG,West

Koliko ih je platio,ako nije tajna?Ako je od nekog zatvorenog servisa,verovatno je bilo povoljno...

Comment

Working...
                    X