Interesuje me da li neko moooozda zna (ili bar zna da mi kaze kako to da saznam) koji lezaj (po sifri) ide u prednji tocak Honde Civic cetvrte generacije (moja je 1990.)... Pitam jer je originalni deo oko 50e, a cenim da se u prodavnici lezajeva moze naci za par evra. Ubih se guglajuci, i service manual sam procitao i ne pise nigde.
Honda Civic 1990 1.4 lezaj prednjeg tocka
Collapse
X
-
Re: Honda Civic 1990 1.4 lezaj prednjeg tocka
lezajevi prednjeg tocka nisu jeftini toliko koliko ti tvrdis.
i u inostranstvu kostaju 70 dolara : http://www.google.com/products?client=o ... CCIQzAMwAALakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Hvala puno. Ma verujem da nisu jeftini, stvar je sledeca... Ja sam prilican duduk za kola, a moj majstor je duduk za pretrazivanje internetaPa mi je rekao da potrazim tacne dimenzije tog lezaja ne bi li pokusao da pronadje odgovarajuci u nekoj radnji koja se bavi lezajevima, bez da dajem triu 50 jevreja. A meni tesko prodati pricu, u picku materinu, razumem se u kola k'o plavusa...
Pozdrav
Comment
-
-
I kad nadjes "povoljan" za 12e , postoji mogucnost da ti otpadne tocak i da steta bude mnogo veca od 50e. Neke stvari je bolje platiti skuplje, npr. ovaj link koji si dobio je naziv renomiranog proizvodjaca i sigurno je 3x skuplji od kineza i sigurno 3x bolji. Ovo shvati kao dobronameran savet od nekoga kome je tocak otpao zato sto je kupio 1. sto mu ja palo pod ruku. SKF je ok ako je original.
japanx, zato ja ni tostere ne bacam, da ne pricam tek o neispravnim fenovima za kosu, biksni kol'ko hoces....Originally posted by Valent Vudrigaovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
Comment