pozdrav svima!od juce mi se pojavljuje lupkanje u zadnjem dijelu,ne mogu tacno odgonetnuti jeli desno ili ljevo.zvuk je klak klak kao kucanje sata,tako nesto.cuje se uvijek kada vozim.mislim da nisu amortizeri,moguce da su lezajevi.zanima me ako su llezajevi hocu li praviti jos vecu stetu ako vozam jos jedno 10 dana,nemam lovee za majstora dok ne legne plata.vozim kratke relacije po gradu.i jos nesto koliko je cijena lezajava.hvala
lupkanje u zanjem dijelu auta
Collapse
X
-
Re: lupkanje u zanjem dijelu auta
Da li se klik-klak cuje brze kad brze vozis, ili preko neravnina ?
Za pocetak, dugni auto na dizalicu pozadi i secaj tocak (oba) da vidis da li ima lufta. Uvek mozes da oteras auto kod majstora na proveru , tako ces da znas da li mozes da vozis tako ili ne. Ako su lezajevi, ne kupuj kineske od 600 ili 800 din. nikako, samlece se za 3 dana. Najbolje da ti majstor nabavi ili bar preporuci gde i sta.
Sretno.Originally posted by Valent Vudrigaovde je dnevnica 20e a ne satnica...
Comment
-
-
Ja bih dodao da pogleda i solje amortizera, jer zna da se pojede guma koja je distancer izmedju solje i amortizera, bar je to na mojoj mazdi bio slucaj, resen brzo i jednostavno, zamenom gume
Pozdrav!
Comment
-
-
klik klak se cuje uvijek cim krenem bez obzira ravnine ili neravnine.kada malo ubrzam jace se cuje.jos je tu neki neobican zvuk koji ne mogu objasniti,slicno kao da ima bure vode.hvala svima na odgovorima.
Comment
-
Comment