Cao.....Zovem se milan izvinjavam se sto se nisam predstavio gde je to predvidjeno odmah posto postavim temu cu to odraditi. Ja imam Audi 80 Gls 1978 8 ventila 1.6ccm benzinac 85ks, retko ko da je video ovaj tip Audija zato cu malo da pojasnim. Po ovom modelu je nastala wolkswagen Jeta,motor kod mog audija je 905 posto slican motoru golfa 1, a 100 posto identican motoru Jeta B1 naravno ima male razlike. Ono sto mene zanima je sledece: 1)Dali ima golf 1 seriju sa 16 ventila benzinca?2) Dali ima seriju sa anjspricom 3)Ja bih skinuo moju glavu sa osam ventila i stavio od golfa 1 ako postoji sa 16v i ako postoji anjspric, Sad me zanima dali menjam samo glavu ili jos nesto?Kako da proverim dali odgovara mogu lu da stavim dihtung pa da vidim dali se sve poklapa?Dali sta stetim motoru ako odradim spustanje glave? to je sve, ako ima neko da pomogne i malo detaljnije da mi pojasni sta dobijam sa tom glavom 16v anjspric,dali se isplati(ne finansiski) i koliko je pametno to da radim? I jos ovo gde bih mogao da kupim Glavu od Golfa 1 16v?
Mozda sam zatrpao pitanjima ali samo me ta pitanja dele od poduhvata.
Unapred Hvala
Mozda sam zatrpao pitanjima ali samo me ta pitanja dele od poduhvata.
Unapred Hvala
Comment