Imam fiat stilo sa mehanickim podesavanjem sedista pa me interesuje da li je u njega moguce ubaciti sedista sa elektricnim podesavanjem iz npr abarta i sta sve pritom mora da se promeni. Pitam jer mi nude ovakva kozna sedista pa me interesuje dal nekako mogu da ih ubacim kod mene. Hvala unapred
elektricna sedista umesto mehanickih
Collapse
X
-
Re: elektricna sedista umesto mehanickih
Pa sve može samo ako su sedišta bar približno istih dimenzija, samo moraš da nađeš nekoga ko će da se posle zeza sa električnim instalacijama za nova sedišta. Sve može samo je pitanje koliko si spreman da se zezaš
Comment
-
-
Sedista su istih dimenzija nego je problem ta elektronika jer se u njima se nalaze i vazdusni jastuci koji su sigurno povezani sa kompom pa me interesuje dal je dovoljno samo dovesti struju ili zbog tih jastuka mora nesto i oko kompa da se petlja
Comment
-
-
Logički gledano vazdušni jastuci su verovatno povezani na neki senzor koji ih aktivira. Ako nemaš u tvojim sedištima vazdušne jastuke onda verovatno da mora i taj deo instalacije da se ugrađuje ako želiš potpuno funkcionalno sedište.
Comment
-
-
Ja sam skoro menjao sedista kod mene - za airbag imam odvojene konektore koji su isti na starim i na novim sedistima. Druge konektore imam za grejace sedista li to jos nisam cackao. Jesi pogledao kako je kod tebe?Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem
Comment
-
Comment