Renault kangoo 2001g. 1.2 8v benzin/plin-potrošnja ulja?
Collapse
X
-
Renault kangoo 2001g. 1.2 8v benzin/plin-potrošnja ulja?
prijatelji pomagajte,imam problem sa potrošnjom ulja...zamenio sam karike,ležajeve radilice,obradio glavu,zamenio lambda sondu,sve dihtunge,uradio veliki i mali servis (u razmaku od šest meseci),i potrošnja je skoro dva litra između dva servisa.kada palim hladan motor oblak plavog dima,međutim u vožnji nisam primetio nikakav dim.kada sam kod Ivana ugradio plin u maju ove godine,potrošnja ulja je pala ali je i dalje preko jednog litra i dalje se pojavljuje onaj zlokobni oblak plavog dima kada je motor hladan,ali sve nestaje kada prebaci na plin.jutros mi je upalio lampicu check engine pa se nešto pribojavam...
Tags: None
-
-
Re: Renault kangoo 2001g. 1.2 8v benzin/plin-potrošnja ulja?
A koliko sam razumeo ako od zamene do zamene ima 10k i za to vreme potrosi 1-2L ulja ja tu ne bi nista diroTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Re: Renault kangoo 2001g. 1.2 8v benzin/plin-potrošnja ulja?
Ja bih. Ipak je skoro urađena "polu generalna". Trebalo bi manje ulja da troši. Po svemu sudeći,problem je u glavi motora,a investicija u remont glave se brzo isplati. Svakako će i potrošnja ulja biti manja.
Comment
-
Comment