Zdravo svima unapred hvala na pomoci jer od majstora u okolini posle Vas ostao mi je samo pop .
Posto sam video da prvo treba sto vise da pojasnom kvar mislim da cu ukratko uspeti.
Fiat Bava 1.6 16v nema snage uzbrdo a fica je auto za mene .Zbog nekih dijagnoza poceo sam sam da otklanjam jedan po jedan cistom logikom.Filter goriva promenjen ,sipan aditiv za čišćenje ,filter vazduha ,ulje i filter ,senzor temperat ili kako se već zove na usis grani radi i čist ,katalizator nemam a prvo sečenje majstora je dilo to a kad je video da ga nema dijagnoza je bila zacepljen auspuh
i to sve komplet nema ovaj ili onaj filter goriva menjan jer isti kad je trebalo izgleda nije menjao jer posle 15000 da bude takav teško kao da je liž ulje sipano.Gas nemam sipano samo gorivo pali hladan vruc ok nema ni stucanja ni trzanja ali snage nema tako da od nekih 100KS imam 55KS mada i Yugo bolje ide ostao mi je još MAP senzor dal se on cisti i kako se on ispita.
SAMO NEMA SNAGU
Posto sam video da prvo treba sto vise da pojasnom kvar mislim da cu ukratko uspeti.
Fiat Bava 1.6 16v nema snage uzbrdo a fica je auto za mene .Zbog nekih dijagnoza poceo sam sam da otklanjam jedan po jedan cistom logikom.Filter goriva promenjen ,sipan aditiv za čišćenje ,filter vazduha ,ulje i filter ,senzor temperat ili kako se već zove na usis grani radi i čist ,katalizator nemam a prvo sečenje majstora je dilo to a kad je video da ga nema dijagnoza je bila zacepljen auspuh

SAMO NEMA SNAGU
Comment