Zdravo, video sam da mnogi svoje probleme sa kolima rese ovde pa sam mislio da pokusam i ja. Naime imam Renault Laguna 1.9 dci sa 120hp, oprema expression (mada je to nebitno), auto je u izuzetnom stanju sto se tice svega, lepo pali, radi, vuce, ide, sve, sem dve sitnice koje me ubijaju i zivciraju a niko ne zna kako da resi. Prvi problem i veci ,je obrtomer koji radi jedino na leru i tad pokazuje normalnih 800 obrtaja, cim dam gas on se spusti na nulu i tako je u toku voznje, jedino funkcionise na 800 obrtaja, napominjem da auto ide sasvim normalno.
Drugi problem je dugme za otvaranje vozacevog prozora, uglavnom radi bez greske, ali se nekad desi da kad ga pritisnem podigne prozor samo malcice i tako da moram vise puta da ga pritisnem kako bi ga podigao ili spustio do kraja, ali to se desava ponekad. Ako neko moze da mi pomogne u vezi obrtomera, bio bih zahvalan! Pozdrav!
Drugi problem je dugme za otvaranje vozacevog prozora, uglavnom radi bez greske, ali se nekad desi da kad ga pritisnem podigne prozor samo malcice i tako da moram vise puta da ga pritisnem kako bi ga podigao ili spustio do kraja, ali to se desava ponekad. Ako neko moze da mi pomogne u vezi obrtomera, bio bih zahvalan! Pozdrav!
Comment