U pitanju je golf II 1.6 gtd. Problem je lampica za grejace koja se gasi pre nego sto grejaci odrade. Tako da kada se ugasi lampica jos moram da cekam grejace (cuje se kad oni zavrse). Da li neko zna u cemu je fora?
golf 2 grejaci
Collapse
X
-
Re: golf 2 grejaci
da video sam da je tako...ali sad, ne pali mi auto kad je vruc tj. kad ne rade grejaci... pam namestio da mi uvek rade grejaci kad palim, i vruc i hladan... Do sad sam bez problema palio auto bez grejaca kad je vruc, ali sad ne moze.. ne znam uzrok tome???
Comment
-
-
Mora dobro da vrti da bi upalio po velikoj hladnoći. Za početak probaj da pozajmiš akumulator od nekog pa ćeš videti ima li razlike, ako nema onda proveri u kakvom je stanju anlaser. Ne bi bilo loše da proveriš, ako već nisi, dizne i jesu li svi grejači ispravni.nikad se ne predati, osim kad moraš... (Otto Von Grunf)
Comment
-
-
On ima fabrički termoprekidač koji ne dozvoljava poluzagrejanom i vrućem motoru da drži upaljene grejače. Skinut kabal sa davača sa lule za vodu rešava problem, grejači će uvek raditi kad se stavi na kontakt. Pežoi, škode,.....uvek pale grejače. Najverovatnije je motor upolovačen, možda predpaljenje da se podesi, pumpai td... ovo je paušalno, a proročanstva mi ne leže.''Ovladajte TEHNIKOM, da ne bi ona ovladala VAMA!!''
Poslednja reč tehnike uvek je UPOMOĆ!!!
Comment
-
-
Koliko sam ja upoznat, za rotacione pumpe nikako nije zdravo da ostaju bez goriva. Počni od provere dizni, kompresije motora i predpaljenja. To ti je naj jeftinije, a i razjasniće bar neke nedoumice. Kako ragazzoni reče, teško je sa proricanjem...nikad se ne predati, osim kad moraš... (Otto Von Grunf)
Comment
-
-
Podjes sa merenjem kompresije, ako nije dobra, generalka ako mislis da ga vozis jos neko vreme. Opcija ti je ragazzonijev predlog da preguras zimu nekako pa da ga lepo udomis u aprilu kad bude palioOriginally posted by DoraBanovao me Goran
Comment
-
Comment