Imam pasata 2004g. TDI 1.9, 66 KW. Do danas nisam imao neke nedoumice oko ESP-a. Međutim, danas sam iz čiste radoznalosti pritisnuo taster ESP-a i držao ga nekoliko sekundi (oko 10 sec.) Lampica od ESP-a se ugasila i više se nije palila na ponovni pritisak tastera. Tek kad sam ugasio motor i ponovo ga upalio, sve je bilo po starom. Ona se palila pritiskom na taster i to bi značilo da je ESP onemogućen u tom trenutku. Takođe mi je jasno da se ona u vožnji upali na nekoliko trenutaka u onom momentu ka se ESP aktivira zbog "plesanja" po drumu. To mi se i desilo nekoliko puta i znao sam da ESP radi uredno.
Ono što me muči je to da sad nisam siguran šta sam uradio tim potezom dugog pritiska tastera.?! Dali sam možda skroz ugasio ESP? Danas i nije bilo neke poledice i klizavice pa da isprobam to i nekao sam u panici da ESP više ne radi!? Zna li neko nešto o tome a ja ću ovih dana da sačekam pogodnu priliku pa da malo zaplešem sa autom.
Ono što me muči je to da sad nisam siguran šta sam uradio tim potezom dugog pritiska tastera.?! Dali sam možda skroz ugasio ESP? Danas i nije bilo neke poledice i klizavice pa da isprobam to i nekao sam u panici da ESP više ne radi!? Zna li neko nešto o tome a ja ću ovih dana da sačekam pogodnu priliku pa da malo zaplešem sa autom.

Comment