Jedno jednostavno pitanje ali ipak trazim vise misljenja.....Od zamene do zamene ulja auto mi potrosi oko 300 mll ulja 5 w 40 sintetika...Da li je to normalna pojava ili polako odaje neke bogami skupe probleme koji se mogu javiti.Ulje menjam na 10 kkm ili na godinu dana po savetu majstora .Tip voznje je pola gradska pola otvoreno auto ne turiram niti ludujem sa njim po graduu .Jedan majstor kaze ne sme trositi ulje , drugi postoje toleancije do 500 mll i tako dalje..Pa me interesuje ko je u pravu ..HVALA
CITROEN XSARA 2.0 HDI potrosnja ulja
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: CITROEN XSARA 2.0 HDI potrosnja ulja
Sta kaze uputstvo za taj auto?
Za moj auto pise "potrosnja ulja do 0.6 litara na 1000 km". Teoretski dakle, 6 litara na 10.000 je OK sto se fabrike tice. Prilicno sam siguran da je tvoja potrosnja od 300 ml zapravo idealna.Astra Classic II 1.4 Twinport (ex: Kadett E 1.3i )
-
-
300ml/10k!!! Pa mnogi bi dali **** za takvu potrosnju
Ako majstor tvrdi da ne sme da potrosi ni tih 300ml na tu kilometrazu menjaj ga o'ma!EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)
SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
Comment
-
-
sipaj polu sintetiku pa ce manje da trosi.Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
Comment