Clio krst volana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • cika mili
    CBC Član
    • 29.08.2010
    • 14
    • pancevo

Clio krst volana

Majstor je ustanovio da je na cliu 1.4 16v(2002.g.)otišao krst volana.(Čim naiđem na malo grublji asfalt dobrano lupa.)
    Rekao mi je da se može staviti polovan krst,al da mu se dešavalo da ih ponovo mijenja.Novi se ne može kupiti,jer ide u kompletu cijela poluosovina,s tim što cijena 300 eura ako je servo hidraulični,a 650 ako je električni.Ne upitah da li se može remontovati.Ako neko ima iskustva i može pomoći unapred se zahvaljujem.
  • Gavra
    CBC Senator XXL
    • 06.03.2008
    • 2031
    • Beograd

Re: Clio krst volana

Kupi iskljucivo NOV ,ORIGINALNI deo i ne razmisljaj mnogo .....VOLAN je u pitanju .
    Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• cika mili
      CBC Član
      • 29.08.2010
      • 14
      • pancevo

Skinuo krst volana i ispostavilo se da je u redu.Majstor kaže letva.

Comment

• astambura
        CBC Član
        • 19.10.2010
        • 84
        • Prnjavor RS
        • Grand cherokee 5,2

Po mom iskustvu krst na volanu VRLO RIJETKO odlazi,letva moguce ali prije da je kraj spone do letve volana....
        sve sto mozes uradi sam...malo je onih koji to danas "mogu i zele",kako treba...

Comment

• cika mili
          CBC Član
          • 29.08.2010
          • 14
          • pancevo

Simptomi su slijedeći:na malo grubljem asfaltu nešto lupka,volan je počeo podrhtavati(nije miran,sam radi lijevo-desno) na pravcu,na kaldrmi se čuje zvuk kao kad dolazi iz cijevi u kojoj nešto nije pričvršćeno.U nekoliko servisa sam bio.Što se tiče postroja sve je utegnuto.Amortizere sam provjerio-dobri su.Spone su bile u redu.Šolje sam zamijenio.Ne znam šta činiti?Skidati letvu ili voziti takvog kakav je?To lupanje me nervira,a i strah me je jer je sistem upravljanja u pitanju.
          Što se tiče majstora,dečko je prvoklasan.(U ekipi je Duce Borkovića).Ima pune ruke posla,dolaze mu i iz BGa sa skupim autima.Nije derikoža.Ako nešto nije uradio neće te zavlačiti.

Comment

• Stratos
            CBC Senator XXL
            • 10.09.2008
            • 2594
            • Novi Sad

Što se tiče majstora,dečko je prvoklasan.
            Namera mi bejaše da ukažem na neozbiljnost i neposvećenost Vašem,cika mili,problemu. Pogađao je kao na bingu. Uvređenima se izvinjavam.

Comment

• cika mili
              CBC Član
              • 29.08.2010
              • 14
              • pancevo

Čovjek je posumnjao na krst jer je imao sličnih iskustava sa cliom.Kaže da se osjete udarci na krstu,a pošto je on u redu, znači da se odnekud prenose.

Nisam uvređen.Daleko bilo.Pozdrav!

Comment

• microservice
                CBC Početnik
                • 27.10.2011
                • 2
                • Loznica

Odg: Clio krst volana

lupanje i ja imam na istom autu, na levoj je strani kad se gleda iz auta, menjao sam solju levu. menjao sam nastavak letve levi, menjao sam levi i donji drzac motora i dalje postoji lupanje cak ima i kad naglo krecem isprekidano lupanje, dok u voznji na saltanju i kocenju nema tog isprekidanog lupanja
                majstor sumnja na letvu mada, on drzi u krivinama, nema seckanja, nema bezanja na putu, cvrst je na volanu

zna li neko u cemu moze biti problem, na trapu je sve utegnuto

Comment

Working...
                X