Ovako imam jedan problem,pre par dana primetim da nemam benzina (kako znam da je bilo
) Upalim ga na gas i gledaj trazi cackaj i primetim da sasvim neprimetno benzin curi na jednom crevu izmedju ac pumpe i el.magnetnog ventila!Resim i taj problem!Super!Posle toga vozim na plin,pali mi se lampica od ulja!Stani gledaj ne curi,nista nije puklo(karter,hladnjak ulja) ali i dalje sija!Na vecim obrtajima NE (preko 1900 obrtaja),a ispod sija.Nista oteram kuci pregledam i skontam da mi je pomesao ulje i benzin
!Sta moze biti opet AC pumpa zeza i to sada pukla membrana samo dan ili dva posle sto sam sredio crevo da ne izbija benzin!
Sada mene interesuje sta ja da uradim,a da pri tom ne razmisljam hoce li probiti negde na crevu ili puci membrana?Razmisljao sam da stavim el.magnetni ventil pre pumpe ,ali citam ovde da nije bas pametno da pumpa radi "na prazno"!
Ima li neko drugo resenje?
UNAPRED ZAHVALAN

Sada mene interesuje sta ja da uradim,a da pri tom ne razmisljam hoce li probiti negde na crevu ili puci membrana?Razmisljao sam da stavim el.magnetni ventil pre pumpe ,ali citam ovde da nije bas pametno da pumpa radi "na prazno"!

Ima li neko drugo resenje?
UNAPRED ZAHVALAN
Comment