prilikom truckanja, dodje do toga da mi se ukljuci air bag na kontrolnoj tabli... kada ugasim auto, i ponovo upalim,sve je normalno, lampica se ne pali... kako to da proverim, da znam da li je neki kvar ili nesto..ako moze mala pomoc
hvala unapred
ukljucuje mi se na kontrolnoj tabli lampica air bag-a....
Collapse
X
-
Re: ukljucuje mi se na kontrolnoj tabli lampica air bag-a....
Mozda samo gubi kontakt, ne znam gde ti se nalazi konektor od airbag-a, na mojim kolima (xsara) je ispod sedista ali ako se pali prilikom truckanja moze biti i to... Probaj da pomeras sedista ako je i kod opela konektor na tom mestu ili ga proveri na neki drugi nacin pa ces videti jel se pali lampica.The best car safety device is a rear-view mirror with a cop in it.
Comment
-
-
to je kod astre g 1.7 karavan... imaju neke kutije ispod sedista suvozaca i vozaca povezane sa kablovima...pri pomeranju sedista nista se ne dogadja.. npr, preko lezecih policajaca ili upadanjem u neku rupu, upali mi se air bag...ona se na kontrolnoj tabli nalazi skroz u donjem levom cosku... stavljam sliku kako izgleda lampica...
Comment
-
-
posto ne mogu staviti sliku ovde...evo link da vidite kako to izgleda..nije bas najbolje, ali ja msm da moze da posluzi...
http://www.facebook.com/photo.php?
d= ... 0990309519
Comment
-
-
Ljubo možeš staviti sliku i ovde samo ako malo pročitaš išta oko foruma, ovo može gledati samo je registrovan na fejsbuku a to mi ne pada na pamet da uradim...
Pročitaj..
viewtopic.php?f=376&t=45355
Comment
-
-
Druze,meni se na Astri 1.7tds palila lampica air-bag, ustanovio sam citajuci raznu dokumentaciju da me zeza regler na alternatoru, zamenom istog problem je resen.Ovo cisto da znas,da i padovi i porasti napona usled neispravnosti reglera mogu dovesti do paljenja lampice,ne kazem da je to kod tebe u pitanju,samo ti prilazem kao mogucnost.Pozdrav!!!Mesto za Vasu reklamu...
Comment
-
-
ee hvala ti druze
nasao sam problem, inace taj kako bih ga nazvao regulator airbaga, se nalazi ispod levog fara, odnosno ispod prednjeg spojlera sa leve strane..to je plasticna kutija, i nije bila namestena dobro...tako da, samo je kontakt bio problem..i samo sam ga namestio kako treba da stoji, i sve je normalno
ako se nekom pojavljuje ovako, neka to pogleda
pozdrav
Comment
-
-
Nemoguće, smeo bih da potpišem da taj auto nema na tom mestu ništa vezano za sistem vazd. jastuka. Slučajnost, šta li se desilo kad si tu čačkao?
Molio bih te za sliku tog dela ili kat. br. sa iste.
Poz
BP
Comment
-

Comment