Karburator Juga

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • charjek
    CBC Veteran
    • 20.09.2008
    • 191
    • Sremska Mitrovica
    • Jugo

Karburator Juga

Imao sam problema sa paljenjem juga kad je bilo hladno.Oteram majstoru i on kaze da se mora menjati ceo karburator !Inace jugo je 2008 godiste pa mi je malo cudno,nije se cestito ni zaprljao(90% vozen na plin)!Inace kaze da je sve produvao ocistio i da opet nesto nije u redu.Mada stvarno mi je pokazao da kad ga stavi da nesto skroz lose radi u odnosu na neki njegov polovan,koji radi OK!E sad mene interesuje jel moze biti da ne moze da se sredi karburator i jel to mene majstor hoce da malo izvoza? unapred zahvalan
    Zene su zakon, a muskarci uvek traze rupu u zakonu!!!
  • banekg
    CBC Senator XXL
    • 06.09.2010
    • 1274
    • Nis
    • Toyota Carina e 2.0

Re: Karburator Juga

(90% vozen na plin)!
    Bas iz ovog razloga je meni stradao karburator. Sto se sredjivanja tice, moze sigurno, ali je jako tesko naci dobar servis za karburatore. Ipak, taj od Juga, ne bi trebalo da bude problem. Inace, imas dosta dobrih i jevtinih karbova na Limundo-u.
    Long Live CBC!!!

Comment

• wlady
      CBC Veteran
      • 13.11.2010
      • 144
      • bern
      • daf

ma nema sta da se pokvari znacajno,osim sto se rasusi zaptivac i membrana mozda jedno lepo pranje/izduvavanje i to je to.vidi se da maKi nema volje da se zeki,a mozda te i vise kosta sve to no polovan karbo

Comment

• tamburski
        CBC Senator
        • 27.09.2007
        • 210
        • PANCEVO

A zbog cega polovan nov je jeftiniji od reparacije u krstenom servisu
        a koji je to auto bolji od moskvica

Comment

• charjek
          CBC Veteran
          • 20.09.2008
          • 191
          • Sremska Mitrovica
          • Jugo

znaci iz svega ovog sam zakljucio da ipak karburator ne moze doci u to stanje da ne moze da se popravi,uvek ima leka!!!
          Zene su zakon, a muskarci uvek traze rupu u zakonu!!!

Comment

• banekg
            CBC Senator XXL
            • 06.09.2010
            • 1274
            • Nis
            • Toyota Carina e 2.0

Samo je pitanje isplativosti. Raspitaj se pa uporedi cene. Nov nije bas jeftin - ovde je oko 10000, na Limundu sam video nov za 8000, a ima dosta dobrih polovnih za par hiljada.
            Long Live CBC!!!

Comment

• ragazzoni
              CBC Senator XXL
              • 24.02.2009
              • 774
              • Obrenovac i okolina
              • Opel Omega 2.0i-16v

Svašta može biti sa tim karburatorom, ali mu gotovo ništa ne može biti od vožnje na gas.(izuzetno može se odlemiti plovak i sl..) a i taj Jugo nije prešao milion kilometara. A da je u kvaru, to je moguće, svašta se dešava, možda je neko stezao ler diznu pa polomio telo, i sl. Ostatak na pp.
              ''Ovladajte TEHNIKOM, da ne bi ona ovladala VAMA!!''
              Poslednja reč tehnike uvek je UPOMOĆ!!!

Comment

• SHNAPSI
                CBC Član
                • 01.12.2010
                • 65
                • NIS
                • CITROEN XSARA 2.0 HD

Moje neko iskustvo sa jugicima i karburacujom su su otprilike ovakva ako si finansijski ok KUPI NOV karburator odmah.Prvo rasklapanje i sklapanje u OVLASTENOM servisu (sta god to bilo za zastavu) pranje u ultrazvucnoj kadi i slicno daje ti po mome iskustvu vecu potrosnju oko 1 l garantovano .Rok neke upotrebe je 1 do 2 godine i opet trokiranja pre****vanja i ostale zgode.Kada ostadoh u nekoj vukojebini sa dve cigarete u dzepu i nadom da cu posle one druge ostati sa upaljacem u ruci i zapaliti AUTO da olaksam muke sebi ,odmah sam sutradan otisao do prodavnice i kupio nov karburators. posle toga potrosnja je 10 tak godina bila idealna i tako sam auto i prodao dalje .Kada preracunas vecu potrosnju na ovu cenu goriva servis nije ispod 2 ili 4 000 din, matematika je jasna.POZZ
                NISTA NE KASNI - SAMO JE KASNO ZATRAZENO +++++

Comment

Working...
                X