audi 80 coupe 1.8 karburator z101

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • charjek
    CBC Veteran
    • 20.09.2008
    • 191
    • Sremska Mitrovica
    • Jugo

Re: audi 80 coupe 1.8 karburator z101

hoces da kazes da tvoj auto ima samo fabricke stvari i da nista ti nisi ubacio... pa cak ni muziku?
    Zene su zakon, a muskarci uvek traze rupu u zakonu!!!

Comment

• banekg
      CBC Senator XXL
      • 06.09.2010
      • 1274
      • Nis
      • Toyota Carina e 2.0

Ja sam probao da pomognem, nisam zahebavao, jer sam ljubitelj karbova, ali covek se ne javlja da napise sta je probao isl.

Medjutim, jednogrli karburator na 1.8 je malko previse budzenja, a mislim da nece da ga nahrani kako treba. Bar da je dvogrli pa ajde... Ja ih gledam stalno po aukcijama i otpadima, i u izuzetnom stanju su maximalno 2000 din., naravno polovni. Za tako bitan deo, ipak, smatram, da se mora uklopiti u budzet, ili taj auto nije za mene.
      Long Live CBC!!!

Comment

• RANK
        CBC Senator XXL
        • 28.02.2007
        • 1635
        • Beograd
        • FIAT MAREA WEEKEND 1

Naravno da se nije javio, a 'javlja mi se' da se nece ni javiti, jer je po ko zna koji put na korisnikov prvi post palo napusavanje, pod******nje, izdrkavanje i lecenje licnih frustracija. Dodje kao neka vrsta inicijacije, pa ko prezivi, preziveo je...
        "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

• Chubbs
          Everybody lies
          • 29.01.2006
          • 5807
          • Novi Sad
          • Audi A6 1.8T

i onda dodje slobodni zidar i zakljuca temu.
          You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
          Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
          Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Dora
            Nadzornik!!!
            • 24.10.2004
            • 17451
            • Novi Sad
            • FIAT

Osim gsn-a Chubbsa svi ostali greše, nije na vama da odredjujete šta i kako će se pisati ili pitati na forumu.

Miškovolvo imaš opomenu zbog spama, Rank imaš opomenu zbog rečnika i konstantnog tupljenja kako ovo niš ne valja.
            Valja tačno onoliko koliko ga članovi naprave da valčja, kao i pre samo je pre bilo manje članova a time i manje lupetanja plus su odgovarali stručni ljudi koje je u medjuvremenu smorio odgovaranje na ovakve teme ili odgovaranje posle "pametnih" predloga tipa ja mislim da je to tako...

Čim bude dovoljno ljudi da obrate pažnju na poruku tipa "ugradjuje se to i u boinga" i obrišu je u startu i tema će otići drugim tokom.

Za pitaoca, lek je T komad gde moraš odrediti rupicom koliko se vraća u rezervoar a koliko ide prema karburatoru (teško se pogodi) a drugo rešenje je da kupiš taj separator koji to već sam radi...
            Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

Working...
            X