Ajd da se požalim... Auto je Toyota Yaris 1.0, 2007. Danas mi se upalila lampica ABS-a, imao sam taj problem i pre mesec dana (kad su bili oni snegovi kao i sada) ali tada se upalio samo na kratko i ugasio se, a sada svetli konstantno. Naime, tada su mi u 2 servisa isto rekli- zadnji levi senzor ABS-a priavljuje grešku jer je ušla voda unutra. Ali, ne lezi vraže... on ide uglavnom u kompletu sa glavčinom i još nekim stvarima i cena svega toga prevazilazi 200 jevra.
Pitanje, da li je neko rešio ovaj problem drugačije, tj. da li to mora da se menja ili može neki drugi recept da se primeni za tu boljku. Ili da li neko može da nađe taj komplet negde jeftinije. Mislim... neznam šta da radim, da li da drešim kesu ili da se nadam da će samo od sebe da se ugasi (kažu da najverovatnije neće).
Pitanje, da li je neko rešio ovaj problem drugačije, tj. da li to mora da se menja ili može neki drugi recept da se primeni za tu boljku. Ili da li neko može da nađe taj komplet negde jeftinije. Mislim... neznam šta da radim, da li da drešim kesu ili da se nadam da će samo od sebe da se ugasi (kažu da najverovatnije neće).
Comment