Pozdrav svima..
Imam jedan nezgodan problem:
Naime: Ujutru mi cale pokusao da upali auto 1.8 td i nije hteo da mu upali i ispraznio mu akumulator,izasao je iz auta i ostavio kljuc u bravi.
zatvorio vrata i hteo da zameni akumulator i kad je to uradio zakljucao mu se auto i ostao kljuc u kontakt bravi...
E sad pre nego sto pocnete se smejati jer ste sigurno svi culi ovakav slucaj pokusajte da mi pomognete...
Nemam rezervni kljuc a imam alarm a nemam ni drugi daljinski od alarma....
Znaci situacija bez izlaza osim ako se neko ne nadje od vas sa nekom idejom...
hauba je otvorena srecom i akumulator nije priklkjucen ali cim se prikljuci pocne alarm da svira...
Ima li neko ideju sta da uradim osim da lomim prozor?
P.S S obzirom na ''osetljivost" teme tj mogucnosti zloupotrebe mozete i slati vase ideje na email ili PP
Email mi je : mile.patak@gmail.com
Hvala svima
Imam jedan nezgodan problem:
Naime: Ujutru mi cale pokusao da upali auto 1.8 td i nije hteo da mu upali i ispraznio mu akumulator,izasao je iz auta i ostavio kljuc u bravi.
zatvorio vrata i hteo da zameni akumulator i kad je to uradio zakljucao mu se auto i ostao kljuc u kontakt bravi...
E sad pre nego sto pocnete se smejati jer ste sigurno svi culi ovakav slucaj pokusajte da mi pomognete...
Nemam rezervni kljuc a imam alarm a nemam ni drugi daljinski od alarma....
Znaci situacija bez izlaza osim ako se neko ne nadje od vas sa nekom idejom...
hauba je otvorena srecom i akumulator nije priklkjucen ali cim se prikljuci pocne alarm da svira...
Ima li neko ideju sta da uradim osim da lomim prozor?
P.S S obzirom na ''osetljivost" teme tj mogucnosti zloupotrebe mozete i slati vase ideje na email ili PP
Email mi je : mile.patak@gmail.com
Hvala svima