Peugeot 307 1.6 16v benzin-plin problem

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • cherokee
    CBC Član
    • 08.11.2007
    • 51
    • Sabac/N.Beograd

Peugeot 307 1.6 16v benzin-plin problem

Sledeci je problem, pre dve nedelje mi se ukljucio check engine i na displeju mi se pojavila poruka Pollution Fault, inace nikakvih problema u voznji nije bilo normalno vuce, pali bez ikakvih problema.
    Vozio sam u ovlasceni servis i oni su mi sipali neki aditiv za ciscenje dizni resetovali kompjuter i rekli to je to, e sad mene interesuje kakve veze ima ova greska sa diznama (odnosno injectorima) sve mi se cini da su mi malo zamazali oci uzeli pare i sto kaze nas narod drzi bure vodu dok majstori odu, ili se ja malo tripujem i j*em *ovna bez povoda?
  • Stratos
    CBC Senator XXL
    • 10.09.2008
    • 2594
    • Novi Sad

Re: Peugeot 307 1.6 16v benzin-plin problem

Samo opušteno! Ne misliš da je trebalo da ti zameni dizne,katalizator,obe sonde i dobro naplati ? Ja ne mislim.

Comment

• cherokee
      CBC Član
      • 08.11.2007
      • 51
      • Sabac/N.Beograd

Opet se javio isti problem. Opet se ukljucila check engine lampica i opet pise Pollution fault sta da radim ili je bolje da nista ne radim?

Comment

• Gavra
        CBC Senator XXL
        • 06.03.2008
        • 2031
        • Beograd

Daj ako mozes barem kodove gresaka.... bez toga ne mozemo nista oko check lampe...
        Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• legenda
          CBC Senator XXL
          • 28.03.2009
          • 1345
          • Beograd

Tesko tu moze sta da se uradi,ako ti ide dobro i ne prebacuje u safe mode,teraj i uzivaj,neka gori...mislim da pise antipollution fault...zbog te greske i ne vozim peugeota...ista meta je i na 206-ticama...budi uporan,probaj kod nekog strucnog,ja nisam imao snage...

Comment

• Gavra
            CBC Senator XXL
            • 06.03.2008
            • 2031
            • Beograd

I onda posto lepo ide i gori lampa kada crkne nesto sto je skupo po novcanik a on ne vidi jer se navikao da gori? Dovoljno je da napukne crevo od EVAP ventila i da toliko osiromasi smesu da izgore klipovi a ako check vec sija nece znati da ima problem.....to je isto kao da kazes nekome da izvadi lampicu pritiska ulja,ne sija i vozi dok ne stane ...

Comment

• legenda
              CBC Senator XXL
              • 28.03.2009
              • 1345
              • Beograd

Gavro,ako mozes probaj da resis problem coveku...nenormalno je ovo sto sam mu rekao,ali jednostavno je tako...ja sam na 206-tici,menjao sve i svasta i u ovlascenom pug servisu i kod onih koji su na glasu kao poznavaoci pug-a i nisam resio problem,a svi su mi naplatili i dao sam sigurno trecinu vrednosti vozila...isao sam i kod poznatih plinadzija i posle bezbroj neuspelih pokusaja slegali su ramenima i govorili mi da sam baksuz...onda sam prodao 206-ticu i od prijatelja hteo da kupim 307-micu,koja je imala isti problem...opet sam isao da pokusam i bezuspesno,tako da ga nisam ni kupio...na kraju su mi vidno iznervirani u pug-ovom servisu(necu da navodim kom)rekli ili vozi kao covek na benzin ili kupi dizela...

Comment

• cherokee
                CBC Član
                • 08.11.2007
                • 51
                • Sabac/N.Beograd

Nemam kuci dijagnostiku da bi znao koji je kod greske, ali raspitacu se kad ga odvezem u servis da mi kazu sta je u pitanju.
                Da pise to antipollution fault samo ga ja prekrstio.

Comment

• Gavra
                  CBC Senator XXL
                  • 06.03.2008
                  • 2031
                  • Beograd

Nemoj samo da ti prevode molim te

traži Pxxx format greške.....

Comment

Working...