Skidanje mehanizma sigurnosnog pojasa - Opel Astra G

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Mirror
    CBC Senator
    • 29.01.2009
    • 206
    • Novi Sad

Skidanje mehanizma sigurnosnog pojasa - Opel Astra G

Oslabila mi je opruga na mehanizmu sigurnosnog pojasa, i sada se ne vraca kako treba. Hocu da ga zamenim novim.
    Otvorio sam plastiku na B stubu u kojem se nalazi prednji pojas, dosao do mehanizma, ali ne vidim kako mogu da ga skinem. Koliko vidim sraf koji ga drzi se nalazi sa unutrasnje strane i ne mogu da ga odvrnem. A koliko vidim iz ovog ugla, kada se taj sraf odvrne, ostalo bi trebalo da ide bez problema.

Da li ima neko da je ovo vec radio i da zna kako se rasklapa?
    "Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?" G. Carlin
  • hammer
    CBC Član
    • 01.05.2009
    • 17
    • Veternik
    • E46 320d

Re: Skidanje mehanizma sigurnosnog pojasa - Opel Astra G

Pogledaj da nema cep na stubu sa spoljne strane.
    www.autolimarijahammer.com

Comment

• Mirror
      CBC Senator
      • 29.01.2009
      • 206
      • Novi Sad

Re: Skidanje mehanizma sigurnosnog pojasa - Opel Astra G

Ima, to je to. Hvala! Ne znam kako to nisam primetio.
      "Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?" G. Carlin

Comment

• pera-ja
        Banovan
        • 06.10.2013
        • 12
        • jagodina
        • opel astra g 1.7dti

da ne otvaram novu temu, imam isti problem, skidao sam plastike sa Bstuba i sad ne znam kako se pravilno vracaju, tj vratim ih nekako ali se onda pojas ne vraca nazad , ili se vraca veoma sporo, a i ne radi lepo onaj mehanizam gore-dole

vidim da ima 2 neka elementa sa plasticne strane, i onaj glavni metalni mehanizam na stubu koji se moze pokrece gore/dole, ali ne kotam u kom polozaju treba sve da se nalazi

evo slike kako sad izgleda

Comment

Working...
        X