hladnjak, mali hladnjak... ne znam sta da radim

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • TRISHA
    CBC Senator XXL
    • 19.06.2007
    • 443
    • Zemun

hladnjak, mali hladnjak... ne znam sta da radim

problem je sledeci
    hladnjak vode je zveketnuo i popravljen (problem bio: pukla zabica koja nosi klimin hladnjak i ovaj udarao u hlad. vode i pocepao ga)

ali desi mi se par dana 2-3 nakon zamene tog velikom motornog da mi se javio antifriz u kabini:

naravno odma pomisim da je mali hladnjak (naravno sta bi drugo).
    pokupim ja vodu i reko aj necu odma da reagujem da ga menjam i eto uvek neko sr...

dakle vise mi izgelda ne curi u kabinu.
    mislim se nesto da nije mozda ali mozda problem bio u tome sto nismo lepo ozracili sistem pa je stvoren pritisak i gumice popustile.

da napomenem (ne znam koliko realno mogu, da neko ne shvati da mije glava motora pukla i slicno a mislim da nije)
    temperatura mi se digla kad sam stigao kuci sa posla (naravno nisam palio grejanje) i reko ajde da otvorim cep i onda je odjednom sisnuo vazduh iz boce ali bas sisnuo.
    kontam da je to onaj vazduh koji je bio u sistemu.

posle sam otvorio cep i lepo sacekao da se digne temperatura i da se ozraci sistem lepo.
    nije pravio pritisak nikakav posle toga prilikom otvaranja cepa. nivo tecnosti drzi evo vec 5-ti dan na istom. jedino eto sto je hladno pa mi se ne suse patosnice.

ne znam sta da radim. dal da rasturam tablu i da vadim hladnjak da vidim jel su gumice ili on?
    Narode Srbije probudi se! Isteklo je radno vreme.
Working...
X