Problem sa paljenjem Astra Classic 08

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Hirurg
    CBC Član
    • 22.08.2008
    • 10
    • Stepojevac

Problem sa paljenjem Astra Classic 08

Opel Astra Classic 1.4 (2008), 90KS, limuzina.
    Imam problem sa paljenjem, auto nisam vozio 3-4 dana i veceras kad sam hteo da upalim, ponasa se kao da je akumulator u pitanju. Kad dam kontakt upali radio, i sve lampice i onda kad hocu da ga upalim pogasi sve, kad vratim kljuc na kontakt opet se upale lampice i radio i pocne da se cuje centralna brava, kao da pokusava da zakljuca auto, i tako dok ne skinem klemu sa akumulatora. Da li smem da prespojim akumulator ili da upalim na guranje.
  • legenda
    CBC Senator XXL
    • 28.03.2009
    • 1345
    • Beograd

Re: Problem sa paljenjem Astra Classic 08

Najverovatnije se ispraznio akumulator...da probas sa drugim akumulatorom,ne bih ja prespajao da ne bi nesto od elektronike riknulo...ima lanac i lancanik,ne znam za gurku,javice se vec neko

Comment

• Hirurg
      CBC Član
      • 22.08.2008
      • 10
      • Stepojevac

Da, zaboravih reci da mi je auto inace u garazi, gde je ko 3-4 stepena nocu, znaci nije bio na hladnom, pa se brinem da nije do akumulatora, kad je vec pregurao i one velike minuse ove zime, koji nisu bili tako davno.

Comment

• Graha
        CBC Veteran
        • 21.01.2011
        • 141
        • Beograd
        • mazda 121

za auto koji je tek trecu zimu zagazio ne bi smeo akumulator da je ispraznjen, pogotovo sto je to fabricki, jedino ako su stavili neki fush polovan pri fabrickoj ugradnji.
        Ti proveri akumulator pa ako nije onda moze samo biti do elektronike... Srecno

Comment

• Hirurg
          CBC Član
          • 22.08.2008
          • 10
          • Stepojevac

Ipak jeste bio akumulator u pitanju, a i mene je to zabrinulo, relativno nov akumulator, GM-ov, auto u garazi, ali eto...

Comment

Working...
          X