A4 TDI '97 Quattro

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • acatramvaj
    CBC Član
    • 07.07.2009
    • 83
    • Cuprija

A4 TDI '97 Quattro

Naime kad upalim auto u zadnje vreme, ako auto neko vreme radi u mestu pocne da blinka lampica za grejace. To se desava posle otprilike 3-5 min. Cim se pokrene vozilo lampica prestane da blinka. Ponekad se desi da pocne i u toku voznje kad se vozi ravnomernom brzinom, i naravno kad se pritisne kvacilo i promeni rezim voznje blinkanje prestane. Mozda sam malo nejasan ali to je u sustini problem.

Inace auto se sasvim normalno ponasa u voznji.
    Taman kupim auto i mislim to je to, a on mi posle dve godine dosadi pa mu odma nesto fali i menjaj.
  • Gavra
    CBC Senator XXL
    • 06.03.2008
    • 2031
    • Beograd

Re: A4 TDI '97 Quattro

Proveri stop svetla....
    Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• acatramvaj
      CBC Član
      • 07.07.2009
      • 83
      • Cuprija

Stop svetla su ok, desava se da iako se vozi neko vreme pa se auto ostavi da radi u mestu par minuta pocne opet blinkanje. Opet kretanje i blinkanje stane. Totalno sam zbunjen! Molim vas pomazite ako znate nesto o ovom fenomenu a inace cini mi se da stop svetla ne mogu da budu problem jer njihova provera ide odma po paljenju auta!
      Taman kupim auto i mislim to je to, a on mi posle dve godine dosadi pa mu odma nesto fali i menjaj.

Comment

• vlajko69
        CBC Član
        • 22.11.2009
        • 12
        • South Banat
        • Golf mk3 TDI

Zdravo!
        Mislim da ti je crkao(ne radi)jedan,ali pre ce biti vise grejaca,meni se slicno desavalo na MB190D kada su crkla dva grejaca...moje misljenje,proveri.
        Pozdrav!!!
        Mesto za Vasu reklamu...

Comment

• Boki Ar
          CBC Senator XXL
          • 11.11.2004
          • 2827
          • Aranđelovac
          • Vektra

Da bismo izbegli nagađanja, proveri šta od grešaka beleži motorni računar.

Comment

Working...
          X