fiat palio 1.9 d

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • srdan
    CBC Početnik
    • 25.02.2011
    • 2
    • smederevo

fiat palio 1.9 d

2001 g. dizel motor kao kod punta kada papucicu za gas pomeram oko 2000 obrtaja gore dole vise puta to jes kreni stani i kad pustim na ler on radi od 800 pa cak do 400 obrtaja pada a hoce i po nekad da se ugasi ili mu treba nekad po par minuta da se smiri ko da povuce vazduh a na dijagnostici kaze greska senzor na rotoru od pumpe bos - bos pumpa je lukasova
  • nina996
    CBC Senator XXL
    • 20.03.2009
    • 324
    • leskovac

Re: fiat palio 1.9 d

Nista strasno uradi servis bos pumpe i resices problem, to je izgleda mana tih pumpi imao sam vec dva tri slucaja za 6mes.problem je sto mora pumpa da se radi sve nemoze samo senzor jel se nalazi u kucistu rotora
    Pirke

Comment

• srdan
      CBC Početnik
      • 25.02.2011
      • 2
      • smederevo

Re: fiat palio 1.9 d

koliko to kosta mislim taj servis lukasove pumpe al da valja

Comment

• Tig
        CBC Početnik
        • 25.11.2011
        • 1
        • Beograd

Odg: fiat palio 1.9 d

Ko zna da mi kaze.Neka mi javi. Kupio sam Palia 1.9 dizel 2001 sta trosi da li Euro dizel ili d2 ??

Comment

• comi 1342
          Moderator
          • 28.09.2005
          • 1126
          • NS
          • Giulietta ,PUG 106,

Odg: fiat palio 1.9 d

Evropski proizvođači automobila su pre više od 15 godina, a možda i 20, prestali da prave motore koji troše D2, niti se isti derivat mogao kupiti. Verovatno tvoj motor zadovoljava samo Euro2 standarde, iako je uslov za uvoz bio euro 3, kako god, dizela po euro2 i 3 standardima nema ni kod nas (bar zvanično) u prodaji. Iako se ne zna gde završava eurodizel iz Pančeva, ja sumnjam da mogu da naprave po euro 4 pre ove modernizacije, tako da je njihov eurodizel taman za tvog fiata...
          Ako se ne javi neko stučniji...
          "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
          "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

Working...
          X