Peugeot 206 2.0 16v 100kw nece da upali

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • strahinja89
    CBC Početnik
    • 09.03.2011
    • 3
    • Beograd

Peugeot 206 2.0 16v 100kw nece da upali

Imam problem sa kolima od kako su mi crkle landa sonde, kad su mi varili ausopuh. Stavio sam sekvenc plin da ne bih morao da vozim na benzin, i od tad imam problema. Skoro mi se desio kvar gde sam ugasio auto najnormalnije, i kad sam hteo da ga upalim samo vergla i nista. i obicno kad dam kontakt cuje se pumpa czzzzzzzzzzzzzzzz a tada se cula klap klap klap i nesto tiho zuji. Majstor mi je stavio novu pumpu i posle predjenih mozda 500 1000 km ista mi se stvar desava.Ugasio sam auto i pokusao da upalim ujutru i tokom celog dana i nema sanse. Ne znam sta da radim, i ne znam ima li veze sa plinom. Pomoc
  • strahinja89
    CBC Početnik
    • 09.03.2011
    • 3
    • Beograd

Re: Peugeot 206 2.0 16v 100kw nece da upali

i da dodam jos da su mi verovatno zagusene dizne, jer na benzin kada ide trosi 20l na 100 km, merio sam, a ide kao da ima 50 konja umesto 136, to se sve desava jer su mi u Killeru izgoreli sonde. Svecice su skoro nove, i akomulator je odlican. Mada ne znam da li to ima veze sa paljenjem, jer bi trebalo lepo da se cuje kad pupma povuce, a ne klap klap klap... a necu da me majstor dere i da ponovo ne valja, jer je pumpa nova!...

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Koji te majstor dere, onaj što ej spržio lambda sondu (kako je utvrdjeno da je neispravna) ili ovaj što je menjao pumpu koja opet radi klap klap umesto zzzzzzt.
      Ako si siguran da se sve to dogadja od kad si ugradio plin i da je povezano sa tim, odeš do tog ili drugog gasadžije da proveri.

Uglavnom, treba prvo da popraviš benzin, plin ne služi zato da "popravi" nedostatke na benzinu nego da se jeftinije voziš sa ispravnim autom.
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• strahinja89
        CBC Početnik
        • 09.03.2011
        • 3
        • Beograd

sonde su mi sprzili u auspuh servisu, a majstor sto mi je stavio plin taj radi i mehaniku, on je uradio pumpu i sad ponovo ne valja... moram ga zvati, ali slaba vajda od toga... jedino u ovlasceni servis i nek poprave sonde i sve to, + da mi urade veliki servis, ali trebace mi onda sigurno 1000e...

Comment

• RANK
          CBC Senator XXL
          • 28.02.2007
          • 1635
          • Beograd
          • FIAT MAREA WEEKEND 1

Da,da, ovlasceni servis, to je jedino resenje.
          "dok ne probam lava, za mene je svinja kralj zivotinja!"

Comment

Working...
          X