mazda 626

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • rade023
    CBC Početnik
    • 10.03.2011
    • 1
    • zrenjanin

mazda 626

pozdrav ljudi.imam jedno pitanje.imam mazdu 626D 88god. i u zadnje vreme mi lose pali.stavljao sam nove grejace i palila ali od pre dva meseca (od kako sam bio veseo za volanom i policija mi oduzela dozvolu) stoji u dvoristu.probao sam da je palim ali nece vergla samo ravno a kad mi se ugasi lampica od grejaca i cuje zvuk "cak" ja dobijem jos jedan malo tisi isti zvuk i svetla na komandnoj tabli oslabe.pa onda opet jaci "cak" pa slabi ji i tako da moja "bedevija" nece da upali.e sad zanima me da li to moze biti do nekog releja ili zato sto nema dva akumulatora u nju a fabricki bi trebalo ali neko izvadio ili je neki drugi problem.ako neko zna nesto nek pomogne meni mladom ili cu morati da je prodam auto na gvozdje
  • lemi319
    CBC Član
    • 10.03.2011
    • 43
    • beograd

Re: mazda 626

kad das kontakt je ti lampice na instrument tabli zazmirkaju? ako ne onda ti je verovatno crkao relej ili osigurac grejaca od 50A a mozda ti je vratila i gorivo iz instalacije u rezervoar ako je dugo stajala..
    volim BMW ali nemam pare da ga vozim!
    TURBO nije vrsta narodne muzike!

Comment

• Alexandro
      CBC Član
      • 11.09.2009
      • 31
      • Beograd

a da nije samo prazan akumulator za pocetak pa mu grejaci potrose i ono malo struje sto je imao ako je i imao ista ... ja jos nisam video mazdu 626 to godiste da ima 2 akumulatora ... to prvi put cujem ...
      Ne postoji izgubljeno vreme, postoje samo izgubljeni zivoti

Comment

• lemi319
        CBC Član
        • 10.03.2011
        • 43
        • beograd

kao kamion ah
        volim BMW ali nemam pare da ga vozim!
        TURBO nije vrsta narodne muzike!

Comment