Citroen C5 R, '05, 2.0HDI, senzor ugla volana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ivan80u
    CBC Početnik
    • 27.03.2011
    • 3
    • beograd

Citroen C5 R, '05, 2.0HDI, senzor ugla volana

Imam problem sa C5, pali se lampica od ESP-a, greska je u senzoru ugla volana. Senzor je zamenjen drugim, ali se ista stvar desava. Prilikom ocitavanja parametara prikazuje ugao volana od 365800 stepeni!?! Raspon bi trebalo da bude od -611 do 611 stepeni. Da li je neko imao slican probem, jednostavno ne znam sta da radim...
  • ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

Re: Citroen C5 R, '05, 2.0HDI, senzor ugla volana

Video sam da si trazi pomoc i na citroenovom forumu. Elem ako ti treba pomoc imas dobre majstore u novom sadu ili da teras auto u ovlasceni servis.
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• ostres
      CBC Senator XXL
      • 01.06.2008
      • 305
      • Zemun

Po nekom iskustvu, ako prijavljuje gresku za senzor a ista ostane aktivna po zameni senzora
      onda je problem u elektroinstalaciji (kablovima) senzora.
      Live together, die alone.

Comment

• ivan80u
        CBC Početnik
        • 27.03.2011
        • 3
        • beograd

To znam, ali nisam potpuno siguran da je senzor ispravan(polovan je), pa cu sutra probati sa trecim... Nadam se da je do njega, jer ako nije ... u problemu sam. U ovlascenom servisu u NS su mi telefonom rekli da je najverovatnije on, a niko sa kim sam razgovarao o ovoj temi(a bilo ih je) nema neki drugi odgovor... Problem je nastao posle zamene letve volana, jednostavno nije hteo da se iskalibrise.

Comment

Working...
        X