VW Polo 1.4 '99 karavan benzinac, prevelika potrosnja goriva
Auto trosi oko 9-10l / 100km pri normalnoj voznji bez izivljavanja, nista se cudno ne desava u voznji, vuce perfektno, nikakva lampica ne svetli na tabli i t d.
Znate li sta moze biti?
Re: VW Polo 1.4 '99 karavan benzinac, prevelika potrosnja goriva
Svaciji auto trosi 5l po gradu, a na otvorenom 3l...
Skoro sam uhvatio ortaka kako laze... Pitam ga koliko mu trosi auto po gradu? Kaze 7-8l ne prelazi nikad i igrom slucaja sednem kod njega u kola, paf na bord, 11,6L na 100km, a presao je 150km od reseta borda.
Ne veruj nikome za tu postronju, postalo je moderno da svaciji auto u teoriji trosi 5-6l po Beogradu, a tek kad kupujes auto, tad najmanje trosi
Ja ipak ne bih prelazio tako lako preko toga.Po mom iskustvu ,doduse moj nije bio karavan-i nikad mi nije prelazio 6.3 do 6.7. naravno po gradu.Moj je bio neki SDI al to je valjda isto
Druze -sad salu na stranu.
Taj motor je 10ka ko vrata u gradu.Ako samo nesto malo nevalja ili je prljavo ili si nabasao na los benzin eto ga malo vise.Kod tog motora ako nevrati sauh isto oce da srkne.Znaci ako hoces po PS-u (knjizi) kreni redom od filtera pa do karika,ali to nece da bude jeftino planinarenje.
Kraftstoffverbr. kombiniert: ca. 7,3 l/100km Kraftstoffverbr. innerorts: ca. 9,9 l/100km Kraftstoffverbr. außerorts: ca. 5,7 l/100km
pozdrav;evo ljudi da vam ispricam jedan vic o potrosnji.Pricaju dva druga a jedan od njih kupio novog Ficu pa se hvali i kaze drugome kako je kupio auto malo trosi dobro ide i da je prezadovoljan,kad mu se desi da nestane benzina on uzme zip upaljac nakrene u rezervar nekoliko kapi i stigne do pumpe;ovaj drugi slusa pa ga pita dobro prijatelju posto je sve to tako imas li da mi das malo para u zajam,a ovaj ce;nemam prijatelju ociju mi mojih sve mi ovo cudo potrosi.Tako i ovi sto pricaju da im trosi 3,4,5 litara to nemere.
Comment