Imam problem i nadam se da mi neko mozda moze pomoci. Kupila sam auto pre dve godine i do skoro nisam imala ama bas nikavih problema,cela zima na -100 C pali,ide sve normalno. I pre nekih mesec dana (kisovit dan) auto mi se ugasi na semaforu iz cista mira (dok sam cekala da se otvori semafor) i nije hteo da upali dok se nije ,,ohladio,,. Pre toga u voznji je malo trzao i na semaforu u leru ugasi se. Od tada to pocinje da se ponavlja (do sada par puta) kad je kisovit dan (kao i danas) a kada je lepo vreme uglavnom sve ok ili sam ja tako umislila. Auto je bio i kod majstora par puta,on sve pregledao,probao i ne moze da nadje kvar, pogotovo sto ne pokazuje uvek. Prvo je posumnjao na katalizator i skinuo ga i onda sam vozila jedno dve nedelje bez problema da bi se juce desilo da nece ni da upali sto do sada nije bilo. Posle par pokusaja upalim ga,malo radi pa ga namerno ugasim. Onda probam ponovo i opet nece,par pokusaja i opet jedva upalim. Ostavim ga i posle nekih sat vremena sasvim normalno upali i vozim ne gasi se. A danas krenem na posao, upali iz prve ali kada se malo zagrejao opet se gasi,oseti se u voznji kao da malo izgubi snagu i kada stajem on se gasi.
Ako je neko imao slicno iskustvo...I need help!! Vec me nervira to sto svaki put kada negde krenem,razmisljam kakvo je vreme ili mozda ce poceti da se desava i kada nije kisa a majstor mi sada nesto spominje neki senzor i u sustini ceka da otkrije konkretan kvar da me nebi izlagao bespotrebnom trosku jer kaze na takvo ponasanje auta utice vise faktora.
Ako je neko imao slicno iskustvo...I need help!! Vec me nervira to sto svaki put kada negde krenem,razmisljam kakvo je vreme ili mozda ce poceti da se desava i kada nije kisa a majstor mi sada nesto spominje neki senzor i u sustini ceka da otkrije konkretan kvar da me nebi izlagao bespotrebnom trosku jer kaze na takvo ponasanje auta utice vise faktora.
Comment