Da li moze servo pumpa sa UK auta na non-UK auto?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Mares
    CBC Početnik
    • 17.05.2011
    • 2
    • NS

Da li moze servo pumpa sa UK auta na non-UK auto?

Poz ljudi,

Imam problem, pre par dana mi je crkla (elektro) servo pumpa na autu. U pitanju je reno klio2, 1.9d, 1999. godiste.
    Pumpa je vec bila reparirana, da ne duzim pricu, interesuje me sledeca stvar.
    S obzirom na mnogo povoljnije cene "preko grane" sto se tice polovnih delova, da li bi odgovarala servo pumpa sa istog modela s tim da je auto za englesko trziste (desni volan)? Planiram da narucim preko neta, sa jednog engleskog sajta pa mi je potrebna ova informacija. U mom autu se pumpa nalazi kod prednjeg levog tocka, e sada ne znam da li se mozda kod engleske varijante nalazi kod desnog tocka pa da je i kacenje drugacije, itd...

Zvao sam reno servis u ns-u (master group), covek je nesto cackao na kompu i rekao da mu prilikom popunjavanja "necega" program nije pitao da li je za auto sa "levim" ili "desnim" volanom, tako da postoji mogucnost da bi odgovarala, e sada nije hteo da mi ovo 100% potvrdi, rekao je da bi se ovo moglo utvrditi najbolje preko broja sasije sa auta sa koga se skida pumpa medjutim to bi meni predstavljalo problem da nabavim.

Eto, ako neko ima ikustvo sa ovim pa da mi potvrdi, da li bi odgovarala ista pumpa samo sa "engleskog" auta na ovaj model sa "levim" volanom?

Hvala....
  • JAPANX
    CBC Senator XXL
    • 10.08.2006
    • 2159
    • Beograd

Re: Da li moze servo pumpa sa UK auta na non-UK auto?

ne vidim razlog zasto ne bi odgovarala

Comment

• sri98
      Admin od Trpeze
      • 24.10.2004
      • 7262
      • Republic of Konjarnik
      • Toyota Corolla E 210

kada bi ta puma kostala par hiljada i kada bi usteda bila nekoliko stotina e, pa nekako i da razumem egzibiciju nabavke polovnih delova rhd-lhd, ali ovo, pa jos za clia kojih ima na svakom cosku......
      Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Mares
        CBC Početnik
        • 17.05.2011
        • 2
        • NS

@japanx ... ne znam, kontao sam da je mozda smestena suprotno u odnosu na moj auto, sa desne strane gde je volan i letva volana pa je i kacenje drugacije (ne razumem se u auto mehaniku) pa reko da cujem neke iskusnije....

@sri98 .... kod nas se polovna krece od 150-250eur (uglavnom je oko 200eur), a u engleskoj se moze nabaviti za 50e i manje, tako da bi ustedeo dosta i sa uracunatim transportom.

Comment

Working...
        X