Golf 2 kederi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Cvagen
    Banovan
    • 17.04.2010
    • 122
    • Beograd

Golf 2 kederi

Ne prokišnjava, ali hoće posle pranja šmrkom da bude malo vlažno suvozačevo sedište(~5-6 cm prečnik fleke) i zimus su se vrata "lepila". Gepek najnormalnije funkcioniše.

Nije ništa urgentno, ali ako neko zna gde bi to moglo da se naruči, ko pravi ili ima eventualna iskustva sa drugim modelima automobila, bilo bi od koristi da napiše neku reč.

Pitao sam i mehaničara i u prodavnici rezervnih delova, samo su slegli ramenima. Da li ima neki dobar otpad u Beogradu i okolini, pa da skinem sa nekog drugog ? Ne ide mi se do Šapca zbog par hiljada dinara.
  • Precisi0n
    CBC Član
    • 18.08.2009
    • 60
    • Loznica

Re: Golf 2 kederi

Šiber?

Comment

• Cvagen
      Banovan
      • 17.04.2010
      • 122
      • Beograd

Njet. Šiber zaptiva kao nov.

Otprilike 10-12cm pre vertikalne lajsne prozora, pošto je moj stariji model.

Comment

• comi 1342
        Moderator
        • 28.09.2005
        • 1126
        • NS
        • Giulietta ,PUG 106,

Na buvljaku u NS postoji tezga na kojoj se prodaju samo kederi, razni, na metar. Sigurno ima i na Bubnju, subotom.
        "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
        "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• sssaaajjj
          CBC Član
          • 24.08.2012
          • 56
          • Siblje
          • mk3

ako su ti kederi dobri probaj nekako da ustelujes vrata..

Comment

Working...
          X