servo upravljac 307HDI 16/16V

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • pavloni
    CBC Član
    • 19.08.2010
    • 83
    • usce

servo upravljac 307HDI 16/16V

u voznji prekida rad saervo pumpe,ponekad proradi sam od sebe a u vecini slucaja mora se skinuti kontakt pa ponovo vratiti i on radi odredjeni period pa ponovo isto .ako je neko imao takav problem neka javi.sve konekcije su proverene nisam mogao naci problem jer kad sam ispitivao uvek je sve ok.
  • Gavra
    CBC Senator XXL
    • 06.03.2008
    • 2031
    • Beograd

Re: servo upravljac 307HDI 16/16V

Pojele se cetkice ,mora druga...ja jos nisam video da se remontuje a traje duze od 2 meseca ....
    Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• pavloni
      CBC Član
      • 19.08.2010
      • 83
      • usce

Originally posted by Gavra
      Pojele se cetkice ,mora druga...ja jos nisam video da se remontuje a traje duze od 2 meseca ....
      ma to sam prvo probao ,cetkice su jos dobre i ne zakivaju ,napajanja su ok ,kad god ga ja probam sve je ok kad se auto vozi malo duze tad pocne.zadnja[u]2meseca me svaki drugi auto zeza kao da su neke vradzbine

Comment

• Gavra
        CBC Senator XXL
        • 06.03.2008
        • 2031
        • Beograd

Izmeri mu amperazu u radu pa ces videti da zakivaju kljestima ne skenerom naravno ...

Comment

• pavloni
          CBC Član
          • 19.08.2010
          • 83
          • usce

hvala na interesovanju za temu,probaću klestima ,kad bi htela nekad da otkaze kod mene bilo bi super...

Comment

• pavloni
            CBC Član
            • 19.08.2010
            • 83
            • usce

definitivno nisu cetkice,problem je u elektronici samo jos nisam siguran sta konkretno, br. greske koli se javlja je5200 kontrolni uredjaj,5208 informacija o brzini vozila .

Comment

• Gavra
              CBC Senator XXL
              • 06.03.2008
              • 2031
              • Beograd

Originally posted by pavloni
              U VOZNJI PREKIDA RAD SAERVO PUMPE
              Servo pumpa i upravljanje servo pumpom nije ista stvar Ako prekida rad pumpe onda je problem sa pumpom ako ispada upravljanje pumpom iz VAN mreze onda je kvar drugde.....samo treba razlikovati sta prestane da radi ....

Comment

• pavloni
                CBC Član
                • 19.08.2010
                • 83
                • usce

mislim da ovde nije potrebno pametovanje,mislim da ovde svi pisemo na forumu da deo svog znanja a i problema podelimo sa drugima, iskljucenje pumpe se javlja kao posledica a ja nisam mogao da se zavucem u pumpu pa da vidim jeli mehanicki kvar jeli elektricni ili elektronski. ti tu postavljas 2 pitanja moglo je biti 3 samo nemoguce je bilo u pocetku otkriti jer su svi parametri bili ok . pozdrav za gavru.

Comment

• pavloni
                  CBC Član
                  • 19.08.2010
                  • 83
                  • usce

merni instrumenti

potreban mi je merac radnih sati da bi ugradio na neki viljuskar tojota pa ako neko zna gde mogu da nadjem neka mi javi.

Comment

• pavloni
                    CBC Član
                    • 19.08.2010
                    • 83
                    • usce

Odg: servo upravljac 307HDI 16/16V

problem resen ;prvo sam ustanovio daje pumpa proustila ulje udeo gde se nalazi elektronika,zamenio sam semering ocistio sve lepo vratio pumpa radila20ak dana iopet stala ;onda sam ponovo demontirao pumpu i video da je tri elementa na stampanoj ploci razletovano ,verovatno je to uticaj ulja,sve sam lepo preletovao i auto vozi bez problema vise od mesec dana.

Comment

Working...
                    X