Desava mi se povremeno da se ne upali ventilator kada dodje do pregrevanja u gradskoj voznji i tada temperatura rashladne tecnosti udje u crveno. Ovo mi se desilo samo nekoliko puta tako da ne znam na sta da sumnjam. Bio sam i kod majstora, kod njega je sve radilo kako treba, ocisto je kontakte i rekao mi da pratim situaciju i ne dozvolim da se pregreje. Neko vreme nije bilo nikakvih problema kad skoro ponovo se desilo isto. Jos jedna stvar je cudna, hteo sam da upalim grejanje u kabini da malo izduva toplotu medjutim u tom trenutku ni ventilator kabine nije radio, odnosno nije radio dok je auto stajao, kada je poceo da se kreçe onda je poceo malo da duva ali ne koliko bi trebalo s obzirom da sam ga upalio na maksimum. Zaustavio sam auto i ugasio ga, potom sam dao kontakt i upalio grajanje, sada je ventilator kabine radio punom snagom. Sacekao sam neko vreme i krenuo, udaljoj voznji se normalno palio ventilator hladnjaka. Ima li neko ideju sta bi mogao da bude problem?
opec corsa b - ne pali se ventilator
Collapse
X
-
Stara poruka slucajno naleteh na nju. Imao sam isti problem, par puta mi se desavalo da se ne upali ventilator pa sam morao da palim grejanje na maksimum i tako postigao da ne prokuva. Kod majstora se ponasao normalno. Na kraju sam problem "resio" tako sto je ugradjen prekidac koji direktno moze da upali ventilator.
Sada prosto imam naviku da pratim temperaturu u gradskoj voznji i cesto mi se desi da upalim ventilator preko prekidaca.
I dalje ne znam zasto ponekad zakaze.
-
Comment