Kao sto pise vidim da zeza nesto svecice su nove,kablovi ok,zadnjih dana cas vuce i trosi normalno cas trosi nenormalno na leru 20 a kad vozim do 40l i slabije vuce kao sto i trza par puta u drugoj trecoj........na malom gasu do 2000 obrtaja preko ne.kao da struja zeza,skidao sam kablove jedan po jedan reaguje na sve,e sad ako neko zna ima neki elektro ventil ili sta je vec na jednom crevu pored filtera za vazduh sa dzekom cemu on sluzi jer zadnjih dana se cas necuje a cas cuka i lupa toliko jako cak cak cak da se cuje u kolima kad se sedi,neznamjel toima neke veze sa ovim.jel zna neko sta je u pitanju.
audi a6 2.8 v6 193ch 98 god trza i trosi previse
Collapse
X
-
AJde lepo sipaj PUN tank....vozi 300km pa dospi PUN i izracunaj nam potrosnju......to sto pise na bordu batali.......a trzanje moze biti od mnogo stvari ....V6 nije dozvoljen cilindar balans test...tj skidanje kablova u radu......cisto da se ne iznenadis ako si napravio jos neku stetu.....Poslednji nek ugasi svetlo
-
-
pa trosi prosek oko 25l vozio sam pun i dosuo.jer svaki dan prelazim oko 200 km.a do pre par dana nije trzao i trosio oko 10 na otvorenom,kad i dam gas ovako stresa se na nekih 2000 do 3000 obrtaja a nekad ne,a vidim isto da jednom kad dam gas vuce normalno a drugi put kad dam gas mrsi i nevuce kako treba tad i digne potrosnju,a recimo ako prebacim u drugu na manjim obrtajima podje pa cibne trzne a onda na vecem gasu nesecka.
Comment
-
-
Sredjeno,kupio nove kablove(originalne)dali su me odrali ili ne neznam kostaju 270e ali sad radi ko sat i zamenio sva creva na vakumu i smanjio potrosnju na normalu bila su skroz izgorela,sad trosi oko 6.5l na sto km pri brzini od 80 do 110,od 140 do 170 trosi oko 8-8.5,a preko 200 bije do 10.5l.i netrosi puno sobzirom na kubikazu i konjazu,ali ni sam nemogu da verujem da 80 do 110 trosi ko upaljac.
Comment
-
Comment