Opel Vectra A Limarija potrebna pomoc sto hitnije

Collapse
X
Collapse
+ More Options
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • tasicss
    CBC Član
    • 29.04.2008
    • 48
    • Vranje
    • Opel Astra F 1.7DR

Opel Vectra A Limarija potrebna pomoc sto hitnije

Dakle sa Vectrom su stigli i problemi oko limarije, osim jednog praga koji je za zameniti i par rupa po patosu, danas sam cackao nesto oko kola i otkrio trulez na jednom sasvim delikatnom mestu ako mogu tako da ga nazovem a to je oko cepa za rezervoar, dakle onaj drugi lim iza gume je sasvim propao tako da sada imam rupu i u gepeku iza motorcica za zakljucavanje poklopca rezervoara (iza zadnjeg kosa) i oko cepa do rubova. Mesto je takovo da ne moze biti gore jer je sasvim nepristupacno. E sad pitanje kako ovo srediti, ja sam mislio da sa otpada od neke zdrave vectre odsecem taj deo i zavarim kod mene ali kako ga odseci i kako zavariti, ima li uopste Vectra sa tim zdravim delom? Limar mi je rekao da to napravi od obicnog lima ali ja sam vise za varijantu da se taj deo stavi od druge Vectre.
    Slike govore vise, a pomoc mi je preko potrebna sta vise hitno, unapred hvala svakom komentaru!

"Never drive faster than your guardian angel can fly"
  • gorans
    CBC Senator XXL
    • 09.03.2010
    • 1525
    • Beograd

Daj auto limaru i ne lupaj glavu.Kada se dobro uradi i zastiti trajace duze nego da skidas sa drugog auta koji je verovatno isto tako truo.

Comment

Working...