Slepe bravice na vratima

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • trulex
    CBC Član
    • 08.03.2008
    • 63
    • NS

Slepe bravice na vratima

Hteo bih na Puntu da izvadim bravice na vratima i da ugradim slepe cilindre a vrata ću otključavati sa daljinskim, sve u cilju otežavanja posla lopinama,
    e sad ne znam gde da se obratim, auto bravarima, ovima što izrađuju ključeve, strugarima......
    Molio bih nekog ko je to radio ili ima neka saznanja da mi pomogne i uputime gde da idem,
    u pitanju je Novi Sad i okolina,
    Hvala unapred
    Pozdrav
  • Gavra
    CBC Senator XXL
    • 06.03.2008
    • 2031
    • Beograd

Sta ces ako crkne motor brave ili akumulator? da lomis soferku?! Ako hoces da zastitis auto onda uradi klin na volan ili stavi kvalitetan alarm....
    Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

Ako crkne brava na vratima, može da udje kroz gepek (ne obijaju na tu bravu). Možeš da izvadiš bravice i da skineš plastični deo koji zapravo otključava vrata. Na žalost, to sam naučio kad su mi obili Punta ...
      Last edited by Guest; 04.08.2011, 21:13.

Comment

• boban1982
        CBC Senator XXL
        • 14.03.2010
        • 1106
        • Batajnica
        • SAXO VTS-BIC

Prvo alarm pa sve ostalo...

Comment

• bax76
          CBC Senator XXL
          • 07.11.2006
          • 605
          • BG

Meni su sa sve alarmom 3 puta obijali Punta...

A bravice radis kod strugara, samo mnogo traze za taj komad metala, trebalo bi vise ljudi da se skupi, pa da se obori cena, ja sam to pokusavao da organizujem na VG forumu, ali nije bilo interesenata...

Comment

• trulex
            CBC Član
            • 08.03.2008
            • 63
            • NS

Imam Metu alarm, ali vidim da obijaju puntiće i sa alarmom,
            izvadio bih samo bravice na vratima pa mi ostaje mogućnost da otvorim kola preko gepeka,
            koliko je to mnogo što traži strugar?

Comment

• bax76
              CBC Senator XXL
              • 07.11.2006
              • 605
              • BG

Dinarcice" mi je napravio ocev poznanik, strugar... Uradio je jako dobar posao (nadam se da se vidi na slikama...), mada mislim da nije problem uraditi kod bilo kog strugara, samo ponesite bravu i napravice po njoj. Ako bas ne mozete da nadjete, covek se nalazi u Dobanovackoj u Zemunu. Aca 0638676863 (ali me ne drzite za rec za cenu...)
              Tapacirunge sam skidao i vracao kod kljucara... ljudi su u Zemunu, izmedju Karadjordjevog Trga i Vatrogasnog Doma (22. oktobra cini mi se). Cenim da oni to rade svaki dan tako da su mi delovali najpouzdanije.
              Lim sam ispravljao u Sremskoj 33 u Zemunu, covek pegla lim bez farbanja (ako nije ispucala farba). Radi najcesce automobile koji su izlupani gradom.

MA bar nemam veliku materijalnu stetu, ovo je i pre obijano, sad su je dokusurili...
              Sreca pa bar ne ulaze u automobil, a ona dioda trepce probi oci...

Zvao sam Acu trazi mi 20 evrica za dva cepa, mozda bi spustio ako nas je vise, ovako deluje malo mnogo, radi ih od aluminijuma...

EDIT: sad zovem AP sport, rekose mi garnitura 3 cilndra za Punta je 1000 dinara.

Jer moze ta garnitura da se iskoristi?

Comment

• trulex
                CBC Član
                • 08.03.2008
                • 63
                • NS

Ako se radi grupna porudžbina, ja sam za.

Comment

• bax76
                  CBC Senator XXL
                  • 07.11.2006
                  • 605
                  • BG

BTW testirano je mozes i da zakljucas vrata ako ostanes bez accu.
                  Ali tako sto to uradis prako zadnjih vrata...

Comment

Working...
                  X