Ujutro kada pokušam da upalim auto nece na benzin. upalim ga na plin i krenem. kada idem oko 30 na sat ubacim ga u drugu brzinu i prebacim na benzin. jednu do dve sekunde kao da nema benzina i nakon toga sve normalno. ovo mi se dešava samo ujutro na hladan motor. ima li neko ideju?
Fiat Albea 1.2 16v nece hladan da pali na benzin
Collapse
X
-
Fiat Albea 1.2 16v nece hladan da pali na benzin
www.sitans.iz.rs
Zajedno smo jaci i mozemo menjati stvariTags: None
-
-
Hvala GTX,
Ne moze samo da se drži kontakt 10ak sekundi već 3-4 puta po 3 sekunde.
izgleda da je auto popravljen!
HVALA JOS JEDNOM!!!www.sitans.iz.rs
Zajedno smo jaci i mozemo menjati stvari
Comment
-
-
Pa onda da odem kod majstora koji mi je menjao pumpu goriva pre 2 meseca?www.sitans.iz.rs
Comment
-
-
A koliko si goriva imao u proseku u rezervoaru u prethodna 2 meseca ?"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
-
Originally posted by comi 1342 View PostA koliko si goriva imao u proseku u rezervoaru u prethodna 2 meseca ?
otići cu kod majstora za pumpu a nakon toga ako je sve u redu a kvar nije otklonjen da odem na čišćenje dizni za benzin?www.sitans.iz.rs
Comment
-
-
To je dobar recept u letnjim mesecima da se ubije pumpa za gorivo!
Verovatno je majstor stavio dobru, ali nije bilo dovoljno fluida da je hladi."Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
-
Da, nisam napomenuo da cim mi se upali rezerva dopunim gorivo za 1000 din. i tako opet cim se upali rezerva.www.sitans.iz.rs
Comment
-
Comment