Pozdrav društvo, imam jedan problem koji me muči već godinu dana. Imam škodu feliciju 1.3i benzin+plin. Pre svega muči me paljenje kada je hladan motor, prvi put zaverglam a drugi put upali. Neštelovano je da pali na benzin i istog momenta da prebaci na plin. Inače kada je hladan motor neće da radi na leru kada je na benzinu a na plinu je sve ok, i ponekad se desi kada prebacim na benzin da neće da primi gas, kao da stane pumpa sa radom, a u stvari ona odradi njen deo posla kada dam kontakt, nešto drugo zeza.
Sad pošto palim na benzin očigledno je da nešto nije u redu sa monopointom, pa bi želeo da pitam kako da se našteluje i da se proveri ''step'' motorić na monopointu a ujedno i da se očisti dizna, ako je zapušila?
I po najvećim vrućinama diže mi temperaturu, upali ventilator ali ne može da ohladi motor???
Sad pošto palim na benzin očigledno je da nešto nije u redu sa monopointom, pa bi želeo da pitam kako da se našteluje i da se proveri ''step'' motorić na monopointu a ujedno i da se očisti dizna, ako je zapušila?
I po najvećim vrućinama diže mi temperaturu, upali ventilator ali ne može da ohladi motor???