lupkanje prilikom skretanja

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • MasterChief
    CBC Član
    • 16.03.2010
    • 64
    • Šabac
    • VW Golf mk5 1.9 TDI

lupkanje prilikom skretanja

U pitanju je golf 4. Od skoro imam problem koji se manifestuje lupkanjem kada namotam volan na bilo koju stranu i dodam gas. To jest skoro svaka raskrsnica na kojoj moram da skrenem. Kad sam nazvao majstora on je rekao da je to najverovatnije homokinetički, ali kad je pogledao auto, rekao je da nije homokinetički, nego da mi je auto puno nizak i da mi guma negde kači. Pitao sam ga pa kako dosad nije kačio nigde, a vozim sa ovom širinom guma i sa ovim oprugama otkako sam ga kupio (OK auto jeste spušten sa Eibach oprugama). Rekao je samo da se to tek sad sleglo pa zbog toga kači. Nema lupkanja kada namotavam volan u mestu, ali kada motam volan na desno malo pred pun ajnšlag se čuje neko pucketanje. Da li neko ima ideju šta bi još moglo biti? Drugar mi reče da vidim da li nisu možda šolja amortizera, ovo je možda moguće jer iako su menjane ipak su u pitanju Febi Bilstein od 500din komad.
    Das Auto.
  • SHNAPSI
    CBC Član
    • 01.12.2010
    • 65
    • NIS
    • CITROEN XSARA 2.0 HD

Odg: lupkanje prilikom skretanja

Proverite i zupcastu letvu nije na odmet ;,,, kod mene bese problem samo sa jednom stranom cini ni se levo skretanje.Vidim auto ti nosi sire gume kod mene su 195/55 jos ako su niskoprofilne problem je veci , a sa obzirom i na broj predjenih km moze biti upravo to,..Popravka nije ni malo laka a bogami ni jeftina drzim ti fige da nije bas to ali nikad se ne zna.....
    NISTA NE KASNI - SAMO JE KASNO ZATRAZENO +++++

Comment

Working...
    X