fiat stilo auto. klima?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • snezanam
    CBC Početnik
    • 02.10.2011
    • 4
    • novi sad

fiat stilo auto. klima?

Pozdrav,... imam fiat stilo 1.9 jtd i imam problem sa automackom klimom.kada se upali grejanje ili hladjenje ono duva samo u gornjem polozaju u staklo, a kada upalim da duva u putnike i u noge nista se nedesava? Auto je bio na dijagnostici zbog klime i pokazuje da su u pitanju povratne informacije od motorica toplp-hladno, leva strana vozila ijos nesto nemogu da se setim. Sta bi trebalo raditi dali su crkli motorici ili samo treba da se nesteluju? Dali neko zna gde bi mogla da oteram auto da se to sredi i koliko bi kostala ta popravka? Unapred HVALA;...
  • mupe
    CBC Senator XXL
    • 05.10.2006
    • 822
    • bg
    • Laguna 3 GT 2.0T 205

Drugar je imao isti problem na svom stilu. Koliko se sećam, morao je da promeni ceo “sistem“ za usmeravanje vazduha, i to ga je koštalo oko 400e.

Comment

• comi 1342
      Moderator
      • 28.09.2005
      • 1126
      • NS
      • Giulietta ,PUG 106,

Odg: fiat stilo auto. klima?

Možda bi u ovalštenom servisu ovde u NS-u koštalo tih 400, ali ako se malo potraži, ne bi trebalo da košta više od 100.
      Naravno, ne može nigde cena pre rasturanja da se precizno zna...
      "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
      "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

Working...
      X