toyota starlet problem sa ler gasom

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gorans
    CBC Senator XXL
    • 09.03.2010
    • 1525
    • Beograd

toyota starlet problem sa ler gasom

Komsija ima Starlet 1.0 12v,na oko isti motor kao i 1.3 12v.Ima problem sa ler gasom,tj nece da radi na leru.Cim mu nastelujem ler ispod 2000 obrtaja on pocne da trokira i ugasi se.Takodje kad mu dam pa pustim gas,trba mu mnogo vremena da smanji obrtaje.Karburator je neki Aisin 7E,dvogrli sa mehanickim sauhom.Danas sam skinuo karburator,rasturio ga i nisam video nista sumnjivo.Sve je na mestu i cist je.Sta moze da mu bude? ima milion nekih creva i burenca za vakuume pa sumnjam da nije tu neka zezalica u pitanju.
    Ako ima neko neku skicu,savet ili neki link da vidim kako se sve to povezuje i steluje jer pored svih tih vakuuma ima i par polugica i nekoliko srafova za razna stelovanja.

Uvek otvaraj novu temu, ovaj problem nema veze sa onom temom.
  • brbora
    CBC Član
    • 28.11.2007
    • 97
    • Beograd

Odg: toyota starlet problem sa ler gasom

Evo za pocetak iz AUTODATA kako se steluje karburator ....
    Pa usporedi tvoja stelovanja

Comment

• comi 1342
      Moderator
      • 28.09.2005
      • 1126
      • NS
      • Giulietta ,PUG 106,

Odg: toyota starlet problem sa ler gasom

Prvo proveriš sva creva, da li su cela. Onda nađeš šemu povezivanja, pa ih povežeš kako treba. Ako i onda ne radi dobro, proveriš paljenje, ali obavezno sa skinutim i zapušenim crevom za vakumsku korekciju na razvodniku.

Naravno, ovo su moja nagađanja, mi ne znamo oznaku motora tvog komšije.
      Last edited by comi 1342; 04.01.2012, 21:19.
      "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
      "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

Working...
      X