Mondeo mk3 problem sa zaključavnjem

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • frensis
    CBC Početnik
    • 07.01.2012
    • 1
    • poreč

Mondeo mk3 problem sa zaključavnjem

Cao. Imam Mondeo mk3 iz 2001g, i problem sa zaključavanjem. Kada pritisnem dugme za zaključavanje brave se zatvore i odmah otvore. Probao sam promjeniti onu elektroniku što se nalazi iza suvozačevog pretinca, ali i dalje isti problem. Bio sam u Ford servisu u Rijeci, i oni nisu ništa rješili? Dali netko zna zašto se to dešava. Hvala.
  • Franjo
    Banovan
    • 14.08.2009
    • 2831
    • Inđija - Beograd
    • Renault megan II res

Odg: Mondeo mk3 problem sa zaključavnjem

Originally posted by frensis View Post
    ... Kada pritisnem dugme za zaključavanje brave se zatvore i odmah otvore...
    Dugme na daljincu, predpostavljavljam? Malo više o problemu: da li zaključava iznutra pritiskom na dugme na vratima; da li zaključava upravljač; kako se ponaša pri radu motora; da li radi alarm; kako ga zaključavaš na parkingu...?
    Čudno, da u fordovom servisu, nisu našli grešku! Prema šturom opisu, rekao bih, da je mogući uzrok, nepravilan rad releja, ili slab kontakt u kolu zaključavanja, alarma i imobilajzera. Loš kontakt prema masi, zbog prljavog ili labavog kontakta.
    Proveri, da li zaključava bravica upravljača u nekom postavljenom krajnjem položaju i da li ga daljinac otključava?
    Da li ključem, centralna brava, zaključava sva vrata?

Comment

• majstorbob80
      CBC Veteran
      • 13.05.2008
      • 184
      • beograd
      • 735E32, 525E39 Mlook

Odg: Mondeo mk3 problem sa zaključavnjem

Ako zakljuca i odmah otkljuca najnverovatnije registruje da su neka vrata otvorena. Prekontrolisi mikro prekidace na svim vratima.
      Čovek se uči dok god je živ!!

Comment

Working...
      X