Corsa C 1.2 upalila se zuta lampica

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • igorns
    CBC Član
    • 11.12.2007
    • 26
    • Novi Sad

Corsa C 1.2 upalila se zuta lampica

Pozdrav ljudi. Imam problem sa corsom c 1.2 16v. E ovako, auto mi je stajao na parkingu odprilike nedelju dana i veceras kad sam ga upalio poceo je da radi kao na tri cilindra i upalila se zuta lampica koja je prvo treperila desetak sekundi a posle toga ostala upaljena. Auto sam ugasio i opet upalio i sve je bilo uredu niti je lapica gorela niti je on trokirao, provozao sam se desetak kilometara i vratio kuci.Moze li biti da je nesto auto pobrljavio ili je upitanju kvar?

Corsa C 1.2 2002 god & Daewoo Lanos 1.5 1999 god LPG Koltec
  • Boki Ar
    CBC Senator XXL
    • 11.11.2004
    • 2827
    • Aranđelovac
    • Vektra

Odg: Corsa C 1.2 upalila se zuta lampica

Proveri memoriju grešaka. Najverovatnije ćeš naći nešto kao "Nizak Napon...povremeno". Ako sve radi normalno, mislim da tu ne postoji kvar.

Comment

• djob
      CBC Član
      • 19.10.2011
      • 16
      • Beograd

Odg: Corsa C 1.2 upalila se zuta lampica

ja bih rekao da je neki problem sa smesom, odnosno upaljenjem smese, ne znam konkretno na tom motoru koji je sistem ali nesto u lancu bobina kabl (ako ima) svecica. ako se kvar samopopravio (ako kazes da je posle bilo sve ok bar po zvuku) onda je vrlo verovatno da ce i lampica da se ugasi. u svakom slucaju sve su ovo nagadjanja i jedini pravi odgovor bi dobio preko OBD-a.

Comment

Working...
      X