Kupio sam VW Polo classic pre otprilike mesec dana. Znao sam da se auto gasi dok je hladan u leru. Padne mu broj obrtaja na ispod 400 i ugasi se, dok bi posle kada je zagrejan radio na 700 obrtaja i malo tresao. Cim bi mu dodao malo gasa i popeo na 800 obrtaja, prestao bi da trese.
E sada kada su krenuli ovi veliki minusi auto se non stop gasi. U voznji moram da uvek dodajem gas kada kocim i da nadrukavam kako se ne bi ugasio.
Da li je moguce da je to posledica toga sto mi fale creva i ovaj plasticni deo

Na slici levo je neki polo classic sa neta, a desno je moj. Vidi se da mi fali crevo i ovaj plasticni deo oznacio sam crvenim krugovima
Gde bih mogao da kupim crevo i tu plastiku? Da li samo na otpadu ili se moze uzeti i novo negde i koliko platiti za crevo i plastiku ako uzimam sa otpada?
Takodje, ustanovio sam i da mi je kuciste filtera za vazduh na jedom mestu probuseno

Sta predlazete, da li da ga zalepim ili popunim rupu silikonom itd...
Da li ove dve stvari nedostatak creva i plastike i rupa na kucistu filtera mogu biti uzrok gasenja automobila ili je ipak leptir gasa?
Takodje prilikom voznje na brzini od 80 do 120 se nazad cuje neko zujanje, pretpostavljam da je neki lager.
Osim ovih problema i problema sa zamrzavanjem bravica prezadovoljan sam.
Hvala unapred na savetima
E sada kada su krenuli ovi veliki minusi auto se non stop gasi. U voznji moram da uvek dodajem gas kada kocim i da nadrukavam kako se ne bi ugasio.
Da li je moguce da je to posledica toga sto mi fale creva i ovaj plasticni deo

Na slici levo je neki polo classic sa neta, a desno je moj. Vidi se da mi fali crevo i ovaj plasticni deo oznacio sam crvenim krugovima
Gde bih mogao da kupim crevo i tu plastiku? Da li samo na otpadu ili se moze uzeti i novo negde i koliko platiti za crevo i plastiku ako uzimam sa otpada?
Takodje, ustanovio sam i da mi je kuciste filtera za vazduh na jedom mestu probuseno

Sta predlazete, da li da ga zalepim ili popunim rupu silikonom itd...
Da li ove dve stvari nedostatak creva i plastike i rupa na kucistu filtera mogu biti uzrok gasenja automobila ili je ipak leptir gasa?
Takodje prilikom voznje na brzini od 80 do 120 se nazad cuje neko zujanje, pretpostavljam da je neki lager.
Osim ovih problema i problema sa zamrzavanjem bravica prezadovoljan sam.
Hvala unapred na savetima

Comment