Iveco Daily 3.0 HTP - pomoc oko uklanjanja blokade na 90km/h

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Graha
    CBC Veteran
    • 21.01.2011
    • 141
    • Beograd
    • mazda 121

Odg: Iveco Daily 3.0 HTP - pomoc oko uklanjanja blokade na 90km/h

Originally posted by jumboleros View Post
    Treba je pomeriti jer ne moze da se obidje Turcin na auto-putu
    Bas zbog ovoga se i juri za skidanje blokade... Nije samo turcin u pitanju, vec i preticanje po otvorenim putevima koje moze biti itekako nebezbedno, a i u ostalom smorili su se da voze 90 po auto putu, vec bi brze zato sto im se moze a i niko ne vodi racuna o potrosnji i ostalom kad je ta institucija u pitanju

Comment

• Milorad90
      CBC Senator XXL
      • 26.07.2007
      • 975
      • Beograd

@ Siera

Jedno je tvoj sistem razmisljanja, koji delim sa tobom iako nije moje vozilo koje vozim, a drugo je ono koje 90% vozaca koristi u domacem transportu po sistemu "boli me uvo, nije moje" i "kakva plata takav rad"

Comment

• jumboleros
        CBC Početnik
        • 03.03.2012
        • 5
        • S.Palanka

Originally posted by Graha View Post
        Bas zbog ovoga se i juri za skidanje blokade... Nije samo turcin u pitanju, vec i preticanje po otvorenim putevima koje moze biti itekako nebezbedno, a i u ostalom smorili su se da voze 90 po auto putu, vec bi brze zato sto im se moze a i niko ne vodi racuna o potrosnji i ostalom kad je ta institucija u pitanju
        Niko ne juri za time,jednostavno odes u servis i to lagano zavrsis bez cimanja,pod uslovom da vozilo nije u garanciji.

Comment

• jumboleros
          CBC Početnik
          • 03.03.2012
          • 5
          • S.Palanka

Originally posted by Milorad90 View Post
          @ Siera

Jedno je tvoj sistem razmisljanja, koji delim sa tobom iako nije moje vozilo koje vozim, a drugo je ono koje 90% vozaca koristi u domacem transportu po sistemu "boli me uvo, nije moje" i "kakva plata takav rad"
          Voznja nema veze sa platom,tema je voznja na auto-putu.

Comment

• comi 1342
            Moderator
            • 28.09.2005
            • 1126
            • NS
            • Giulietta ,PUG 106,

lmaš li predstavu, zbog čega taj transporter, sa jako visokim težištem kada je neopterećen, ima blokadu na 90 km/h ?
            I kako bi prošao na testu naglog izbegavanja prepreke, već pri 70 km/h, i bez bočnog vetra ?
            "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
            "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• Graha
              CBC Veteran
              • 21.01.2011
              • 141
              • Beograd
              • mazda 121

Izvinjavam se sto nisam odgovorio na temu u vreme kada je bila aktuelna.
              Inace blokada je skinuta skroz. Bila je samo elektronska blokada koju su lako skinuli u servisu. Inace mini-bus ide mnogo dobro i bezbedniji je za obilazenje sada.
              Sto se tice stabilnosti ovi vozaci su profesionalci i svesni su da tako visoko vozilo ne sme brzo da se vozi kroz krivine, da se naglo cimne volanom pri brzini vec preko 60...

Comment

Working...
              X